2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون علت بوجود اومدن وسواس چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواس دارم خوب نمیشه 

همش دستامومیشورم بعدشم نرم کننده میزنم طوری ک پوستم خشکه خشکه یه روزدرمیون حمومم زمستون .تابستون هرروز همشم سرمومیشورم چهاربار کف میزنم لیف میکشم همش اینارو چندسالی هست دارم جدیدا ترس از گازگرفتگیم گرفتم همش گاز رو چک میکنم درب رو بیرون میرم صدبارچک میکنم شیراب چکه نکنه همش سفت میکنم خیلی ناراحتم مشکلاته دیگه ایم دارم مشاورم جواب نمیده الان هشت ساله من بیمارم همه مسخرم میکنن کله فامیلم میدونن

من وسواس دارم خوب نمیشه  همش دستامومیشورم بعدشم نرم کننده میزنم طوری ک پوستم خشکه خشکه یه روزد ...

آخ آخ بدترینش دست شستن و ظرف شستنه که خیلییی طول میکشه و اینکه بخوای آشپزی کنی دست به هر چیزی میزنی باید دستتو بشوری😣

آره واقعا تازه بقیه میگن اینجوری نباش و  شروع می کنن به نصیحت کردن ولی واقعا نمیشه دست خودم نیس ...

درسته دست خود آدم نیست ولی تو این تاپیک یه خانمی گفت باید سودا رو از بدن خارج کرد یه چنین چیزی

معمولا زمینه ی ارثی یا ژنتیکی داره. وقتی هم که عامل استرس زای قوی برا فرد بوجود میاد، این زمینه ی ارثی یا ژنتیکی خودش رو نشون میده. یعنی در واقع تعامل چند تا عامل باعث بوجود اومدنشه.

اگه طرف پیگیر درمانش باشه، بله درمانپذیر هست

خیلی