2777
2789
عنوان

خوردن رانی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 6174 بازدید | 30 پست
جز کالری بالاش فک نکنم ضرر داشته باشه نوش جونت من الان الاسکا آلبالویی میهن خوردم توش گلپر داشت نصف ...

دستتو بکن تو حلقت بالا بیار 😁

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راه داره نخور.به هر حال چیز مفیدی که نیست.حالا من تهوع شدید دارم.کوکاکولا میخورم بهتر میشم.خیلی ...

دخترم موقع تولدوزنش پایین بود دکترم بهم گفت ازماه 8زیادشیرینی بخور تدی ماه هفتم هم مامای کمک پزشکم گفت هروقت حرکتهای جنین کم شدیکی دوتارانی اناناس بخور حالا هرچی میرم خونه ی مامانم برام رانی اناناس میخردن میگندبایدبخوری

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
اگه راه داره نخور.به هر حال چیز مفیدی که نیست.حالا من تهوع شدید دارم.کوکاکولا میخورم بهتر میشم.خیلی ...

آره بابا 😑😕 برو دکتر قرص تهوع بخور آخه نوشابه تو بارداری؟ 

دخترم موقع تولدوزنش پایین بود دکترم بهم گفت ازماه 8زیادشیرینی بخور تدی ماه هفتم هم مامای کمک پزشکم گ ...

خب خرما هم شیرینه 

شیر و عسل 

والا فقط شنیدم و بخاطر ترس نمیخورم که کانال رو اماده زایمان میکنه و ماه های اول موجب سقط میشه

نه اتفاقا جنینو خوشگب میکنه البته دو سهوبار خوردن تو کل بارداری دیگ نه ک بیای و بری زرتی بخوری

نه اتفاقا جنینو خوشگب میکنه البته دو سهوبار خوردن تو کل بارداری دیگ نه ک بیای و بری زرتی بخوری

اره واقعا تعادل بهتره من کمشم میترسم همه رو روانی کردم تا یه چی که خوب نیست رو ببینم اول از غذا جدا میکنم بعد میخورم

دمیترون میخورم.ولی تاثیری نداره که کلا چیزای مضر فقط بهم میسازه.عذاب وجدان دارم.گوجه سبز با نمک قر ...

😁

نوشابه حالا ضررش خیلی زیاده اون یکی ها نه 

از من گفتن الان دندونات هم بخاطر بارداریوضعیفه نوشابه هم بخوری واویلا قندشم زیاده 

کلا بده 

هفته 16 رد کنی خوب میشب