2777
2789

من نمیدونم طلا بگیرم یانه 

موندم عین چی توی دوراهی

حدودا سی تومن پس انداز دارم که داره روزبه روز بی ارزش ترمیشه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربع سکه

ممنون

طلا شکسته چی خوب نیس؟

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
ما فقط ۱۵ تومن داریم.نمی دونیم.احتمالا سهام بخریم

اصلا از سهام سردرنمیارم متاسفانه😓

حتما طلا بگیر من قبل عید نمیدونستم چیکار کنم همه میگفتن بزار بانک ولی رفتم طلا خریدم گرمی 370 تومن که کلی الان گرون شده البته اگر برا بلند مدت میخوای تازه من رفتم النگو اجرت دار خوشگل خریدم که شیطون گولم نزنه بفروشم چون هر وقت طلا کم اجرت یا شکسته خریدم زودی رفتم فروختم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
حتما طلا بگیر من قبل عید نمیدونستم چیکار کنم همه میگفتن بزار بانک ولی رفتم طلا خریدم گرمی 370 تومن ک ...

شوهرمم میگه طلا بگیر 

شوهرمم میگه طلا بگیر 

من میخواستم ماشین بخر ولی دیدم مگه احمقم 30 تومن پولو بدم به پراید 85 و 86 رفتم طلا خریدم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
سهامم ریسک داره.بالا پایین میره.ولی چاره ای نیست

شوهر خواهرم پارسال گرفت الان خیلی رو ارزشش سود کرده 

من میخواستم ماشین بخر ولی دیدم مگه احمقم 30 تومن پولو بدم به پراید 85 و 86 رفتم طلا خریدم 

ماشین هم الان خیلی گرون شده وحشتناک شده دوروزه🤕