2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد

136 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها به شوهرم ماموریت خورده تربت حیدریه که با مشهد ۲ ساعت فاصله ست. دخترم ۱۱ روزشه و خونه مادربزرگم هم تربت حیدریه ست. بنظرتون منم باهاش برم تربت ؟ بچه مریض نمیشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا من دخترم ۲۵روزش بود رفتم خدا برا کافرش هم نصیب نکنه نگم براتون چی به سرم اومد خدا بهمون رحم کرد

هیچجا نرو به نظرم عزیزم 

گرچه الان یه سری میان میگن با نوزادم دوروزگی رفتم شما کنار دریا 

دو ساعت راهی نیست که وقتی خونه ای هم هست بری بمونی اذیت نمیشی.با بچه چند روزه بری شهر غریب هتل واینا بمونی سخته

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

منکه دوقلو داشتم  باهاشون تو ۲۰ روزگیشون رفتم خوزستان ک با اینجا ۱۰ ساعت بیشتر راهه و ۳۰روز موندم  ...اونم با توبوس 😂

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
میشه بگی چی شد؟

ایشالا همیشه سلامت باشید با نوزاد عزیزت.

ما رفتیم شمال به اصرار شوهرم و همکاراش تصادف کردیم قفسه سینم شکست و پشتم  و دخترم رفت آی سی یو سرش خون لخته شده بود خدا رحم کرد

یکسال نمیتونستم بخوابم دراز بکشم به بچم شیر بدم خدا هیچ وقت اونروزارو برنگردونه و هیچ کس تجربش نکنه 

از مادری لذت نبردم بچم دست دیگران بود همش چشمم به دست دیگران و کمکشون 

قبلش به چله اعتقاد نداشتم ولی دیگه معتقد شدم