2777
2789

من اصلا اهل چك كردن نيستم يعني اين حالتمو ترك كردم چند روز پيش ميخواست از گوشيش يه چيزي نشونم بده رفت تلگرامش بعد من چشم خيلي تيزه خيليم تند خوانم تو اون چند ثانيه خوندم به كيا پيام داده بعد ديدين كه يه ذره از پيام هر كس مياد رو صفحه 

من ديدم مادرش كه خيليييي با من خوبه نوشته يه كاري كن با اخلاق خوب و شوخ طبع بودنت اونو مريد خودت كني 

من خيلي به هم ريختم از اين حرف كه يعني چي چرا داره يادش ميده اونم مادري كه من انقد دوسش دارم و اونم منو دوس داره 

تا امروز خيلي حالم بد بود كه يعني فقط تو ظاهر با من خوبن 

بعد امروز موقعيتي پيش اومد كه برم كامل بخونم 

رفتم ديدم نوشته دختر فوق العاده ايه بهتر از اون نميتونستي گير بياري فقط سعي كن با رفتار خوب و شوخي و خنده اونو مريد خودت كني نه كه مثل بابات كه من ازش دلزده شدم اونم دلسرد كني 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب فال نیک بگیر ب نظرم مثبت فک کن 

بعضی وقتا خود ما هم منظورمون ی چیز دیگس ولی لحنمون ی چیز دیگه رو میرسونه بخصوص تو ک عروسی دنبال آتو از مادرشوهر

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

خوب گفته که بیچاره 

پس میخواستی بگه ولش کن بزار یلخی بار بیاد کاری به کارش نداشته باش؟؟

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

چه خووووب😍😍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔