2777
2789

نه دیگهههه باید میداشی ..دکتر تجویز کزد؟؟ببین منم لترو خوردم دکتر بهم سه تاhmgداد تا رشد کنن.اما کلومیفن بدون امپول19بود فولیم..فک کنم کلو بهتره

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگهههه باید میداشی ..دکتر تجویز کزد؟؟ببین منم لترو خوردم دکتر بهم سه تاhmgداد تا رشد کنن.اما کلو ...

تو رو خدا شما ها که این داروها رو خوردین به منم کمک کنید

الان جواب آزمایشمو گرفتم چکاب قبل از بارداری؛

این ماه کلومیفن و لتروزل خوردم

جواب آزمایشم یه جوریه😞

حجم گلبولای قرمز خیلی پایینه!!!به نظرتون به خاطر این داروهاس؟؟؟

اصولا از 3پریود میخورن

جدی 

آخه به من اینطور گفته 

پلی کیستیک دارم و این ماه میخوام اقدام کنم خیلی استرس دارم گرمی هم خوردم میخوام اگه خدا بخواد پسر بشه چون یه دختر دارم میخوام جنسم جور شه 

روز ۱۲ زوده ها  از چهارده شروع میشه فکر کنم

ن عزیزم من 13سیکلم رفتم ماهی ک کلومیفن خوردم19بود.این دوره دکترم واژینال چک کرد هنوز سه تا از لتروهارو خورده بودم گف ریزه هنوز هشتوم پریودمم بود.بهمhmgداد

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
۲۵ روزه. ب دکتر گفتم زود برم شاید تخمک گذاریم زود باشه

احتمالا شما این ماه تخمک غالب ندارین چون اگه داشتین باید دیده میشدن

وآزاد هم نشدن چون از روی مایع لگنی میشه تشخیص داد

این ماه برای شما سیکل خوبی برای بارداری نیست

چرا دکترتون از آمپول استفاده نکرده براتون برام تعجبه🤔🤔🤔🤔

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم