2777
2789
عنوان

تجربه زندگی در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست

اگه از اول اینکارو نکنی عادت نمیشه براشون فوقش یه بار ناراحت میشن

ولی کافیه یه بار دعوت کنی دیگه همیشه انتظار دارن

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه خوبه؟یا بنظرت رابطه داشتی بهتر بود؟

به هر حال خانواده همسرمه اونم دوست داره خانوادش برن بیان 

تو روحیه ش تاثیر میذاره یکم خوب

رابطه باشه بهتره

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
به خاطر همین کسی از خانواده خودم نمیاد خ نمون به اون صورت

مرسی عزیز..راسی تو عید دیدنی فامیلای شوهرت میان طبقه شما؟ یا فقط میرن خونه اونا و میگن ی خونه اید دیگه...

مرسی عزیز..راسی تو عید دیدنی فامیلای شوهرت میان طبقه شما؟ یا فقط میرن خونه اونا و میگن ی خونه اید دی ...

میرن پایین من کلی تدارک می بینم کسی نمیاد خونم. من حتی سفره هفت سینم نچیدم سال اول با ذوق به شوهرم گفتم سفره بچینیم گفت نه بابا مامان اینا چیدن دیگه منم دیگه نچدم از لجم

وقتی خانوادت دعوت میکنی شام اوناهم دعوت میکنی؟اگ دعوت نکنی ناراحت میشن؟ 

چه ربطی داری، اصلا عادتشون نده هربار خونوادت اومدن اونارو هم دعوت کنی! جدا جدا دعوتشون کن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

عموی من و دوتا پسراش سالهاس که باهم تو یه ساختمونن و همیشه گل و بلبلن و درحال رفت وآمد و مشکلی پیش نیومده واسشون! ولی همه این جنبه رو ندارن، من خودم باشم دوروزه به مشکل برمیخورم😕

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕