2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم ببخشيد من ديدم شما مريض دكتر عمراني پور هستيد چه جوري ميتونم از شما يه سري اطلاعات راجع ...

هر چی میخوای بپرس

من اذر پیشش عمل کردم از هاله سینم باز کرد

اصلا جاش نمونده . در کلی راضی بودم

تولد تو رویای واقعی من است
آيا شما از عملتون راضي بودين؟ جاي عمل نمونده؟ چقدر و از كجا باز كردن؟ چقدر درد داشتين؟ اگه ميشه برام ...

درد که اصلا نداشتم

اگر هم بود کم بود

ممنون عزیزم از راهنمایی تون

منم احتمالا باید بردارم چون تو  ام آر آی تشخیص پاپیلوم دادن که خوش خیمه ولی باید برداشته بشه گفتن احتمالا چون توی مجرا هست باید اون مجرای شیر هم برداشته بشه

توده شما چی بود؟  چقدر دور هاله را باز کردن؟ هزینه تون چقدر شد؟

ببخشید این قدر سوال میپرسم

ممنون عزیزم از راهنمایی تون منم احتمالا باید بردارم چون تو  ام آر آی تشخیص پاپیلوم دادن که خوش ...

مال من هم تو مجاری شیری بود

و بزرگ شده بود من پیش میر  تو لاله رفتم گفت روی سینتو برش میدم قبلش هم باید برات وایر گذاری کنم با سیم

من قبول نکردم

دکتر لعبت گرانپایه هم گفت از رو سینت برش میزنم 

من چون بدنم کلوید سازه دوست نداشتم

میزان برشش کم هست نمیدونم فکر کنم 4 سانت باشه ولی تو هالم مشخص نیست من حتی از اذر تا الان کرم ترمیمی کننده هم نخریدم

در مجموع دکتر عمرانی پور خوبه؟ نظر خودش جراحی بود؟

نه عزیزم هر چی خواستی بپرس

هفته اینده هم باید برم اولین سونو بعد جراحی و بهش نشون بدم

فقط مشکل شلوغی زیاد مطب هست که خسته میشه ادم

مرسی عزیزم از راهنماییت

اون مجرای شیر را هم برداشتن؟ جنس توده شما چی بود؟

و هزینه عمل چقدر شد؟؟ منو ببخش اینقدر سوال میپرسم🙏🏻

من از کرمان باید بیام البته یکی از دوستانم دکتر عمرانی پور رو  بهم معرفی کرد و گفت برو پیش ایشون و تو اینترنت که سرچ میکردم به شما رسیدم بلافاصله عضو نی نی سایت شدم که بتونم ازت سوال بپرسم

مرسی عزیزم از راهنماییت اون مجرای شیر را هم برداشتن؟ جنس توده شما چی بود؟ و هزینه عمل چقدر شد؟؟ من ...

نه مجرا رو برنداشتن

فکر کنم حدودا 4 تومن شد

خودش دستمزد جدا نمیگیره

با توجه به نوع عمل فرق داره قیمت

من کسری جراحی کردم انصافا عالی بود 

زایمانم بهمن بودم خیلی بد بود ولی اینجا اصلا بعد بیهوشی مشکلی نداشتم صبح هم دکتر اومد من و دید و دارو داد و بخیه جذبی هست فقطد وهفته بعد باید بری دکتر ببینه جای جراحیتو

حتا تو اتاق عمل هم خودش چسب ضد اب وقتی بیهوشی برات میذاره یعنی فردا عمل هیچی کاری نداری فقط حال عمومیت اوکی باشی مرخص هستی

فکر نکنم اصلا بیمار جدید بگیره

باید معرفی نامه از یک پزشک ببری تا قبول کنه

بیمارستان امام هم انگاری ویزیت و جراحی داره

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه

بهترین ازمایشگاه در تهران کدوم هست که مورد تایید خانم دکتر هم باشه؟؟؟ چون من باید از ترشحات نوک سینه ام هم لام بدم ازمایشگاه تا وقتی پیش خانم دکتر میرم نتیجه اون رو هم با خودم ببرم چون ترشح قهوه ای رنگ دارم