2777
2789
عنوان

ریمل خوب و قیمت مناسب بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 17512 بازدید | 46 پست
اره منم پارسال دو سه میزدم،۶۰تومن بود.الان گروونه

کلا لوازم های دوسه خیلی خیلی گرون شده پنککش رو خریدم ۱۳۳  رژش ۹۸ بود ولی من نخریدم  کرم پورش هم که ۱۶۰ بود اونم من نخریدم فقط پرسیدم سایه تکی هاشم ۴۲ تومن اونم فقط پرسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرشین گرل که میپرسی باید بگم بد نیست

اما اگه تو همون رنج قیمت میخوای با کیفیت خیلی عالی تر حتما کالیستا بخر. 20 تومنه.من قبل عید 38 خریدم بعد عید 20. از نظر کیفیت هیچ فرقی نداشتن.

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

عزیزم سایت میثم عطر ریمل بورژوا تخفیف ۵۰ درصدی گذاشته ....چک کن یکیش ضد اب نیس...شاید ب دردت بخوره....

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
فروشنده بیرونت نکرد؟هی پرسیدی نخریدی  خخخخ دوسه ریملش عالیهههه .

نه بابا تاره خودم میرم پشت میزش هرچی بخوام از تو ویترینش بر میدارم😁😁 قشنگ ی ۲ ساعتی تو مغازشم

اره خیلی خوبه من اون در زرشکیشو میگیرم راضیم

مارک خود ریمل؟ چه رنگیشو؟ ۶۵ زیاده. نهایت تا ۴۰ باشه

نارنجیش 

خیلی خوبه 

ببین ۶۵ می ارزه من الان دو ساله هفته ای ۳ روز میزنم میرم دانشگاه هنوزم توش هست 

خیلی پر و زیاده ریملش

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
میگم تا پارسال خرید این چیزا عادی بود امسال قیمتاشون چند برابر شده

خیلی سخته من که دیگه تصمیم گرفتم اریشگاه هم نرم خودم تو خونه موهامو رنگ کنم  پول در اوردن هم خیلی سخت شده سوهره من که جیغش در اومده