2777
2789
عنوان

مامانا میشه یه لحظه بیاین

52 بازدید | 11 پست

سلام نوزاد چهل و چهار روزه دارم که بعضی وقتا موقع شیر خوردن بی قراری میکنه و تند تند میخوره هی تکون میخوره و بعد گریه میکنه حتی گلوش هم میپره کسی میدونه چیکار کنم اولا اینجوری نبود شکمش هم خیلی صدا میده یعنی نفخ هم خیلی داره یعنی از اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش قطره کولیکز میدم قربونت خدا دخترت رو نگه داره شما دخترت اینجوری بود چیکار کردی گلم؟

خدا  نگه داره پسرتوعزیزم،واااای دختر من کولیک   داشت،خیلی گریه میکرد طفلی خییلی بردمش دکتر تاثیر نداشت اگه کولیکه دورش رد بشه

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
الهی. عزیزم کی خوب میشه سه ماه رد بشه

اره عزیزم،من اصلانمیخوردمغذاهام فقط برنج،گوشت قرمز،مرغ،زیره با غذاهام

حبوبات،لبنیات،سبزیجات،ادویه،ماکارونی اصلا نخور

اره عزیزم،من اصلانمیخوردمغذاهام فقط برنج،گوشت قرمز،مرغ،زیره با غذاهام حبوبات،لبنیات،سبزیجات،ادویه،م ...

ممنون عزیزم .اول اصلا اینجوری بی قراری نمی کرد یه بچه آروم که هیچ آزار نداشت میخورد میخوابید پوشکش رو عوض میکردم😂😂

ممنون عزیزم .اول اصلا اینجوری بی قراری نمی کرد یه بچه آروم که هیچ آزار نداشت میخورد میخوابید پوشکش ر ...

دختر منم ساکت بود تا20روز،بچمو چشش زدن