2777
2789
گوشاي دختر منم ماه قبل سوراخ كرديم با گوشواره هاي ضدحساسيتي كه دكتر براش داده بود خوب بود همچين كه ط ...

نخ بنداز

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌گوش دخترم رو که سوراخ کردیم ... بیست روز بعدش کم کم خوب شد کلی چرک‌میومد هررزو کلی دکتر بودم تا خ ...

۲۲روز پیش سوراخ کردم الان طلا انداختم سوراخش قرمز شده...نشونه عفونته؟چکاکنم؟

۲۲روز پیش سوراخ کردم الان طلا انداختم سوراخش قرمز شده

اگه به طلا حساسیت نداشته باشه خوب میشه واسش بالکل یاپماد ضدعفونی کن ببین اگه تافردا یاپس فرداترشح داشت ببرش دکتراگه ترشح نداشت خودش خوب میشه فقط مدام باالکل ضدعفونیش کن حتما

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
گوشاي دختر منم ماه قبل سوراخ كرديم با گوشواره هاي ضدحساسيتي كه دكتر براش داده بود خوب بود همچين كه ط ...

اگ چیزی منازی سوراخش بسته میشه بهتره درمون شه....

از کجا فهمیدی عفونت کرده

وااااای چقدر زودنترسیدی اسیب ببینه 

نه بابا خودتون رو نترسونید مگه عمل جراحی هست باور کن هر چقدر زودتر انجام بدین بچه اونقدر راحتره باور میکنی دخترم اصلا گریه  هم نکرد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
سوراخ گوشواره

😁😁

فک کردم خود گوش رو گفتی.

خیلی خندم گرفته🤣🤣🤣

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
اگ چیزی منازی سوراخش بسته میشه بهتره درمون شه.... از کجا فهمیدی عفونت کرده

عزیزم نشانه اولیه عفونت ترشح هستش اگه عفونت زیاد باشه تب هم میاره یه قرمزی ساده نشانه عفونت نیست

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.