بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب من تخم کتان و خوردم ۲ لیوان آب خیلیییم سگگگگم برا اینکه دیشب از وقتی پیش شما رفتم تا ساعت ...
عصری اومد، دوتایشون بکن تو اتاق درشونم قفل کن، به حال خودت برس، اوکی شد درشون باز کن، بیتلبیتا، دخترمو اذیت میکنن، شبا هم تا حواب نرفته نرو پیشش منم که الان پریودم اصلا حوصله صدا ندارم عصبی میشم، واسه همین تا خواب نرفته نمیرم سر جام، صبح میگه تو رادین حواب میکنی یا منو خواب میکنی، قصد واقعیت چیه😊
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بهاری، بین کرم شب و ویتامین سی چجوری هماهنگ میکنی، وقتی کرم شب میزنی ویتامین سی نمیزنی؟؟؟ هر دو باید تو تاریکی باشه؟؟؟ یه مارک کرم شب و دور چشم معرفی میکنی لطفا
دوستانی که ماسک وازلین استفاده کردین، صورت خیییلی چرب و چیییلی میشه، من احساس سنگینی و خفگی میکنم تو صورتم، شما چکار کردین؟؟ تحملش کردین یا با صابون شستین، دلم میخواد با اون صابون بادامی خودم بشورمش
زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم