2777
2789
میخواستی بگی خدای من یه چیز دیگه گفته هیچ جای قران نگفته ناخن نکارید . مرده شور آدمای عقب افتاده و ...

اره‌ واقعا‌ 

بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل‌ و ابروهام‌ رو یه خروار‌ میکنم

اگه برندارم‌ اونا‌ زنده‌ میشن‌ . من تا آخر‌ عمرم‌ بر نمی دارم.

میگم من لیزر کردم‌ هیچ وقت مو در نمیادم😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
اره‌ واقعا‌  بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل ...

حالا خودش‌ هم نه سیبیل‌ داشت نه ابرو

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😔😔😔 خونه ی مامان گودزیلا‌ بودیم‌  فامیلاششون بودن مثل اینکه جز کامل قرآن‌ رو برداشتن هر کی ...

😯😯😯میگفتی نکنه تو خدایی اومدی رو زمین ک تشخیص میدی از کی قبوله از کی نیست🙄🙄😏😏😏

😊
اره‌ واقعا‌  بعد صورتمو‌ دیده‌ میگه تو چرا انقدر تمیزی 😂😂😂 چرا مو در نمیاره‌ فکر کرده سیبیل ...

وای از دسته اینااااا🤣🤣🤣🤣🤣

خوب جوابشو دادی چه پررو هم هستن به همه چی کاردارن

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
آره بخند 😆😆😆😆😆😆😆😆😆 خاله زنکیه که نگووووو  صب میگه این شیرآلات حموم رو درس خشک نمیکنی ...

😂😂😂😂

مریم شیر حموم رو گفتی‌ منم دستمال مخصوص‌ گذاشتم گودزیلا انقدر خوشش‌ اومده‌ که نگووووو‌  . میگه چه قدر برق میزنن‌ خیلی خوبه ‌ همیشه همین کار رو بکن 🤣🤣🤣

گفتم باش دستمال‌ رو می گذارم رو حوله‌ خشک کن‌ خودت بعد از حموم لطف کن تمیز کن تا براق باشه و لک نشه 😂😂 پرو نشه یه وقت‌ مثل گودزیلای‌ تو

🤣🤣🤣غلط‌ کنم از الان وای این گوشی بگیرم‌ 🤣🤣 سوله کامپویتر‌ داره‌ . لب‌ تاپ‌ داره تبلت‌ داره. &n ...

دور از جونت

عجب بخ بختی ای شده انباری کلی برای حسین بخ بخت اب خورده پس🤣🤣🤣🤣

😊
😯😯😯میگفتی نکنه تو خدایی اومدی رو زمین ک تشخیص میدی از کی قبوله از کی نیست🙄🙄😏😏😏

مرده شور آدم های نفهم رو ببرن

وای از دسته اینااااا🤣🤣🤣🤣🤣 خوب جوابشو دادی چه پررو هم هستن به همه چی کاردارن

🤣🤣🤣🤣میخواستم بگم پشم های تو رو کی باد برده 

🤣🤣🤣🤣🤣خوب بوده نگفته لخت شو ببینم در کیونت هم مو نداره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😊