2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جووون 😚😚😚

فدای تووووووو❤❤❤❤❤❤

توفیق اجباری شده چندوقته میخوام درس کنم نمیشه حالا چند روزه پیش همسایمون آش ترخینه آورده خواستم توی ظرفش چیزی بزارم گفتم پس آش میپزم به اونام میدم تازه باید برای باشگاه هم ببرم هی منشیش که دوستمه میگف پارسال برامون آوردی خیلی خوب بوده خلاصه چند منظوره پختم😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام عزیزم 😉😉😉😉 آخی بچه چقد اذیت شده  احتمالا توی روز بخوابه توهم کنارش استراحت کن گلم

نه مریم جون این خواب تو‌کارش نیس از صبح ساعت ۶/۵داره آتیش میسوزونه فکر کنم مثل هرروز همون ۱۲تا یک بخوابه

فدای تووووووو❤❤❤❤❤❤ توفیق اجباری شده چندوقته میخوام درس کنم نمیشه حالا چند روزه پیش همسایمون آش ترخ ...

بابا کدبانوووو😍😍منم هفته قبل پختم ولی خودم  نخوردم زیاد با آش کلا جور نیستم مگه چی بشه هوس کنم بدم میخورم ولی نه با ذوقی ک همه دوس دارن...‌ولی سیامک خیلی دوس داره دیگه اینقد گفت براش هفته پیش پخیدم 😝😝😝😝

😊
نه مریم جون این خواب تو‌کارش نیس از صبح ساعت ۶/۵داره آتیش میسوزونه فکر کنم مثل هرروز همون ۱۲تا یک بخ ...

الهی از دست این بچه ها 

بابا کدبانوووو😍😍منم هفته قبل پختم ولی خودم  نخوردم زیاد با آش کلا جور نیستم مگه چی بشه هوس کن ...

نگو خجالت کشیدم🙈🙈🙈🙈

منم زیاد نمیخورم ولی بخاطر بچه ها میگم حبوبات بخورن خوبه چندوقت یبار آش جو و رشته میپزم😋

من ناهار و گذاشتم تا هانیتا  پای تی وی نشسته برم ماسک و بذارم از فرصتم استفاده کنم تا بی حرکت د ...

برو خواهر 😎😎😎😎😎

راستی تو برنج نصف لیوان خیس میکنی برای ماسک زیاد نیست برای من زیاد میاد آخه ، البته میدونم الان میگی بمال به کل بدنت😁

دیگه از یخمالی صورتو جی جی رسیدی به کل بدن آره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂