2777
2789

خوشگلی من، رادین کتاب خوندش تمام شد، من برم کنارش بخواب تا خواب بره، شبتون بخیر دوستان عزیزم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوش جونتون نامردا غذاهاشون خیشمزه اس ولی همش با خامه و کره اس البته خودشون کم میخورن کلا مثل مانیستن ...

دستورش تو هشتک تغذیه هست؟؟؟

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
دستورش تو هشتک تغذیه هست؟؟؟

پیاز داغ با کره بکن ی ق غ آرد سفید رو‌توش بریز شیر هم بریز کرفس رو ریز کن بریز گوشت گوساله ریز شده یا قل قلی هم بریز ادویه هم به دلخواه بریز بزار تا سفت شه اینا توش خامه هم میزنن خوب طبیعتا خیلی خوشمزه تره ولی من شیر پرچرب میریزم حالا شما اگه برا گودی و گودزیلا میدرستی خامه بزن اگه خودتم می‌خواد بخوری نزن بزار تا خوب جا بیوفته و مثل ماست سفت بشه بعد سیب زمینی ابپز کن جدا تو بشقاب بزار اینو مثل سس رو سیب زمینی ها بریزین و نوش جان کنین

نوش جونتون نامردا غذاهاشون خیشمزه اس ولی همش با خامه و کره اس البته خودشون کم میخورن کلا مثل مانیستن ...

👌👌👌درستشم همینه ما نمیخوریم سیر بشیم میخوریم خفه بشیم🤣🤣🤣🤣

😊
حتی فکرشم نکن یه روزی جا بزنم، مینویسم ا مضا میکنم میمونم، عاشقی سخته خودم میدونم، تو کارت نباشه بیا ...

ای جانه دلم چقد تو ماهی عزیزدلم 😚😚😚😚😚😚😚

انشااله بزودی 😚😚😚😚😚😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
تازه اومده خونه ميگه چرا جواب تل و اس ام رو ندادي بهش گفتم نبايد ديشب تو هم بيدار ميشدي ميگه مگه ديش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای عجب فکری زده بسرش بگو از صب داشته خودشو آماده میکرده تا از دلت دربیاره تو هم خوب زدی تو خالش😆😆😆😆😆😆😆

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#  

الهی امروز

خیرو برکت مثل بارون

بر سرو کول تون بباره

مهربونی مهمون دلاتون باشه

و شادی و لبخند

از صورتتون تون سرازیر بشه

ســـــــلام صبحتون بخیر عشقولیاااااا😘😘😘😘😘😘

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺