2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه جالب مریم گلی 😊 حتما گودزیلا میگه جا یخی پلاستیکی‌ میکروب داره😒😒

فدای تووو😚😚😚😚😚

میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال و فریزر رو مرتب کنم حتی توی اینا هم باید همه چی صاف باشه 🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
🤣🤣آبرو بردیا‌  میگرفتی‌ میدادی گودزیلا بخوره‌ چاق شه‌ کبدش چرب شه‌ چربی خون بگیره. 😈😈😈

نیکی جون اون آنقدر ازین چیزا میخوره ولی اینا بادمجونن افت ندارن🤣🤣🤣🤣هیچی نمیشن🤣🤣🤣

مردم نابغه ان استعداد کشف و اختراع دارن ما استعداد چاقی خدایا شکرت🤣🤣🤣🤣

هموووون☹☹

خدایا شکرت استفاده کردیم این استعدادم نخولستیم ببر بده هرکی لازم داره 🤣🤣🤣🤣🤣

😊
سلام عشقم خسته نباشی 😘😘😘😘😘 بابا ت  چه اراده ای داری رفتی نونوایی با اون چیزای خیشمزه &nbs ...

بگو حساب اینجا رو هم بهت نمیدم چه رسد‌ ب پول

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
فدای تووو😚😚😚😚😚 میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال ...

مریم آنقدر دلم میخواد ی  چند روزی گودزیلات رو قرض بگیرم ازت بزنم هشتک و پشتکش کنم تو همه کار دخالت میکنه قدر زن خوبم نمیدونه باید یکی مثل من گیرش میوفتاد تا قدر عافیت رو بدونه🤣🤣🤣🤣

فدای تووو😚😚😚😚😚 میگه لازم نداریم یخساز یخچال وقتی هست ، جا میگیره تو فریزر . من همش باید یخچال ...

😂😂😂😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
نیکی جون اون آنقدر ازین چیزا میخوره ولی اینا بادمجونن افت ندارن🤣🤣🤣🤣هیچی نمیشن🤣🤣🤣

😂😂😂😂

بگو حساب اینجا رو هم بهت نمیدم چه رسد‌ ب پول

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای مُردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینو خیلی دوس دارم . بعصی وقتا میاد جلو چشمم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ی روز ۴ روز قبل پری مبام خونتون خودم خودشو صاف میکنم مشکلش برا همیشه حل میشه🤣🤣😄😄

به.امید.آن.روز# 😝😝😋😋😈😈

😊
مریم آنقدر دلم میخواد ی  چند روزی گودزیلات رو قرض بگیرم ازت بزنم هشتک و پشتکش کنم تو همه کار دخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیونت میکنه خواهر ولش کن بعضی ارزش ندارن😁😁😁

باور نمیکنی بگم به چه چیزایی کار داره😐

ی روز ۴ روز قبل پری مبام خونتون خودم خودشو صاف میکنم مشکلش برا همیشه حل میشه🤣🤣😄😄 به.امید.آن.رو ...

ای جونه دلمی تو😚😚😚😚😚😚😚😚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣