2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💕💕

🌸الهی...

💕یهویی و بی دلیل دل

🌸مهربونتون شادشه ...

🌸الهی....

💕یهویی و بی دلیل گل

🌸لبخند روی لباتون بشکفه....

🌸الهی ......

💕یهویی کاراتون راس و ریس شه...

🌸الهی .....

💕یهویی امروزیکی از

🌸بهترین روزای زندگیتون شه....

🌸الهی.....

💕یهویی بشه اون چیزی که

🌸دل مهربونتون میخاد....

🌸الهی .....

💕هزارتا یهویی قشنگ دیگه

🌸نصیب شما شه

🌸الهی آمین🙏

سلام صبحتون بخیر عشقولیاااااااآ💐

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام صبحتون بخیر عزیزانم😚😚😚من یک ساعت دیگه راه میافتم به سوی غار 😍😍

سلام عزیزدلم 

انشااله بسلامتی و راحت برسین خونه عشقم😚😚😚😚

قربوونت مهربونم 😚😚😚

شهرزادم اصلا حال ورزش ندارم دیروزم ورزش نکردم روز قبلشم همینطور این گودزیلا ضدحال بهم زد کلا انگیزم رفت .

شهرزادم اصلا حال ورزش ندارم دیروزم ورزش نکردم روز قبلشم همینطور این گودزیلا ضدحال بهم زد کلا انگیزم ...

سگ تو روح هر چی‌ گودزیلای‌ قدر نشناسه☹

تو روحش‌ بیخود زده زیر حرفش‌ مریم جون من جات باشم  بچه‌ رو نگیره میگم ب درککککک‌ میگذارمش‌ مهد‌ دو ساعتی بمونه بعد از باشگاه برو دنبالش‌ 

منت گووزیلا‌ هم رو سرت‌ نیست

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سگ تو روح هر چی‌ گودزیلای‌ قدر نشناسه☹ تو روحش‌ بیخود زده زیر حرفش‌ مریم جون من جات باشم  بچه‌ ...

سلام عزیزدلم خوبی عشقم😘😘😘😘😘😘

اتفاقا توی همون ساختمون مهد هم هست ولی این گودزیلا نمیزاره اولش گفتم بهش میگه بچه مریض میشه کنار بچه های دیگه الانم تابستونه ویروس میگیره .😤

نمیدونم اعصابم خورده حالا نگین بیاد ببینم میتونم برم .

سلام عزیزدلم خوبی عشقم😘😘😘😘😘😘 اتفاقا توی همون ساختمون مهد هم هست ولی این گودزیلا نمیزاره اولش ...

سلام عزیز دلم

اییییش‌ فضول ها . بگو تو دو ساعت‌ نمی گذارم ویروس بگیره.  اصلا‌ بهش نگو بگو با خودم میبرم باشگاه

آخ‌ ک چه‌ قدر حال میده این کارهای‌ یواشکی

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام عزیز دلم اییییش‌ فضول ها . بگو تو دو ساعت‌ نمی گذارم ویروس بگیره.  اصلا‌ بهش نگو بگو با خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای راس میگیااااا

ولی من اینقد ترسو ام میگم اگه بفهمه چی میشه😁😁😁

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#