2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😝😝😝😝😝👍👍👍 تابلووووو😝😝😝😝😝 اسکات 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حسووود🙄🙄🙄شهاب حسینی تو کان ...

🤣🤣🤣🤣🤣

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
@نیکییییی     خواهر دوباره هنرنمایی کردیا  حسین.تو.لوح‌خودت‌وعممممت#  با ای ...

🤣🤣🤣🤣میبینی مریم جون‌ یه روز که رو پا وای می ایستم ازم‌ کار میکشن

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
خب من از باشگاه برگشتم💃💃💃💃💃 امروز پایین تنه کار کرد . البته بازو و شکم و پهلو هم کارکرد گفت ای ...

خسته نباشی عزیز‌ 

خوووب کردی رفتی باشگاه

🤣🤣🤣🤣🤣

ی چرت زدم بیدار شدم میگه زنگ زدم بلیطای سفر و کنسل کردم  🤣🤣🤣🤣🤣کونمو کردم بهش گفتم به کیونم خودم بلیط میگیرم با هانیتا  میرم تو بمون کیونت بسوزه 🤣🤣🤣🤣 میگه خیلی بیتربیتی کیونتو جمع کن😝😝😝

😊
@مهدیه130     خواهر کجایی بعد قرمه سبزی بغل سفره خوابیدی😋 آی حال میده بعد قرمه فقط ادم ...

من هستم، صدام در نمیاد، خاموش میام و میرم، قورمه رو رادین خوووب خورد من ۴ تیکه از گوشتش خوردم، 

امروز از لحاظ روحی کمی داغونم، دوستم به مشکلی خورده حالم گرفته اس، همش امروز با رادین بازی نشستنی و خوابیدنی کردم، پاستور فوتبالی، برج هیجان، بازی فکری، مسابقه کتاب خوانی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
ی چرت زدم بیدار شدم میگه زنگ زدم بلیطای سفر و کنسل کردم  🤣🤣🤣🤣🤣کونمو کردم بهش گفتم به کیونم ...

کار داره به جاهای باریک میرسه که، بخیر تموم بشه

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

نیکی و شهرزاد، تاریخ عضویتون، روز تولد منه

ی چرت زدم بیدار شدم میگه زنگ زدم بلیطای سفر و کنسل کردم  🤣🤣🤣🤣🤣کونمو کردم بهش گفتم به کیونم ...

😂😂😂😫😫😫اوه اوه پای سفر‌ رو کشیده وسط‌ 

گودزیلای بیتربیت‌. 

نیکی و شهرزاد، تاریخ عضویتون، روز تولد منه

ای جوووون راس میگیا😍😍😍😍😚😚😚

اگه فک میکنی حرف زدن در مورد  مشکل دوستت حالتو بهتر میکنه میخوای راجع بهش حرف بزن عزیزم😚😚

😊