2777
2789
@نیکییییی     نیکی به گودزیلا که گفتم دکتره مرده اینقد ناراحت شد که نگو گفتم مگه فامیلته ...

🤣🤣🤣🤣 بوگو جون مادرت‌ تا نمردن‌ زود شمارش‌ رو بده

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣خیلی کارش خوبه . حقوقش هم خوبه چند وقت دیگه  هم میشه معاون به خدا از همه چی پول میگیره. ح ...

😵😵😵😵😵😵 همینا هستن میگن رژیم خوب😐😐😐 منظورم رژیم غذایی بودا😆😆😂😂😂

سلام دوستان خوشگلم

من دیشب ورزشای شکم رو رفتم واااای چققققدر فشار اومد، الان تمام بدنم ماهیچه هاش گرفته، دردناکم، 

امروز هم تا همین نیم ساعت پبش دنبال کارای رادین بودم، دندانپزشکی، ثبت نام کلاس چرتکه، خرید، الانم ولو شدم، دلم میخواد بخوام ولی این پسر مگه میزاره

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
سلام دوستان خوشگلم من دیشب ورزشای شکم رو رفتم واااای چققققدر فشار اومد، الان تمام بدنم ماهیچه هاش گ ...

سلام عزیزم خسته نباشی 😚😚😚😚😚😚

خیلی عالیه که فشارشو حس کردی ورزش یعنی این.

حالا بعد افطار ورزشای امروزو برو قشنگ حالت جا میاد😁

من واقعا حالم جا میاد وقتی میبینم بهم فشار اومده😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

مراقبت.پوستی#  

ماسک سفیدکننده

سیب زمینی ابپز ی عدد کوچک 

ماست ی ق غ 

نشاسته ذرت ی ق م 

همه مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا محلول یک دست شود ‌بعد به پوستمان میزنیم و میگذاریم تا خشک شود و بعد به حالت دورانی پوست را ماساژ میدهیم تا ماسک از روی پوستمان پاک شود و بعد با آب سرد شستشو داده و از ابرسان استفاده میکنیم. 

هفته ای دو بار برای مشاهده نتیجه بهتر است استفاده شود.

مراقبت.پوستی#  

طرز تهیه صابون شیر بادام 

صابون پایه ۶۰گرم 

شیر بادام نصف لیوان(بهتر است پوره بادام را از شیر بادام جوا نکنیم) 

عسل ی ق غ 

روغن بادام ده قطره 

ابتدا صابون پایه را به روش بن ماری ذوب میکنیم و بعد از روی حرارت برداشته و شیر بادام که بهتر است ولرم باشد و عسل و روغن بادام را مخلوط کرده (فراموش نشود بوسیله قاشق چوبی)و در ظروف سیلیکونی که قبلا با اسپری چرب کرده ایم میریزیم و به مدت ی ساعت در یخچال می گذاریم و ۲۴ساعت بعد قابل استفاده کرد. 

طرز تهیه شیربادوم:ده عدد بادام را پوست گرفته و در میکسر میریزیم و بعد از حک شدن نصف لیوان ابجوش میریزیم و آنقدر میکسر را میزنیم تا کف کند و بعد سر ظرف را گذاشته و تا ولرم شود و بعد از صافی رد میکنیم البته برای تهیه صابون بهتره صاف نکنیم با همون پوره بادام بریزیم

شهرزاد جون چربی سوزی کتف و کمر تو برنامه های شنبه‌ تا ۴ شنبه نیست‌ چرا؟؟

اونا رو این اخرا گذاشتم چون تو برنامه ننوشته بودم دیگه جون نداشتم  اضافه کنم دیگه گذاشتم ک هرکی خواست  خودش انجام بده عزیزم تو برنامه شخصیت بذار هر روز که خواستی 😚😚😚

😊
اونا رو این اخرا گذاشتم چون تو برنامه ننوشته بودم دیگه جون نداشتم  اضافه کنم دیگه گذاشتم ک هرکی ...

اوکی باشه‌ 😙😙

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)