2777
2789
تا بدینجای کار دارم میرم بیرون بیرون اینام مثلا میخوان برام تولد بگیرن مثلا منم نمیدونم🤣🤣🤣🤣

عزیزم خوش بگذره

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا بدینجای کار دارم میرم بیرون بیرون اینام مثلا میخوان برام تولد بگیرن مثلا منم نمیدونم🤣🤣🤣🤣

😍😍 ای جووونم‌ عزیزم خووووش بگذره😚😚

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

مراقبت.پوستی#  

ماسک سفیدکننده و کوچک کننده منافذ پوست

سفیده تخم مرغ ی عدد

آرد برنج ۲ق غ 

عسل ی ق م 

همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کرمی مانند شده و به مدت بیست دقیقه روی پوست گذاشته و بعد از ان با آب ولرم شسته و از ابرسان مناسب پوستمان استفاده میکنیم.

دیگران را ببخش.

حتی وقتی متاسف نیستند .

بگذار حق با آنان باشد.

اگر این چیزیست ڪه به آن نیازمندند.

خودت را به ڪوته فڪری آنان گره نزن.

اگر کینه ای در دل نداشته باشی،

سبکتر خواهی بود...

هیچ پرنده ای

با بار سنگین اوج نخواهد گرفت.

شب همگی بخیر😘

مراقبت.پوستی#  

ماسک روشن کننده و از بین برنده جای جوش و زخم 

مقداری زنجبیل تازه و چند ق غ سرکه سیب را داخل میکسر میریزیم و بعد صاف میکنیم و محلول بدست آمده را در ی ظرف اسپری خالی میریزیم و با کمک پد آرایشی به همه پوستمان به غیر از دور چشم میزنیم. 

ماسک در سه دقیقه اول باعث سوزش چشم و پوست می شود و بعد سوزش از بین می رود 

اگر تحمل سوزش را نداشتید فقط روی لک ها بزنید.

از این اسپری برا ریشه موها نیز می توان استفاده کرد باعث رشد موها و جلوگیری از شوره سر می شود. 

در روز بیشتر از ی بار هم می‌توان استفاده کرد. 

اسپری تا ی هفته و حتی شاید بیشتر در یخچال قابل نگهداری است😘

دیگران را ببخش. حتی وقتی متاسف نیستند . بگذار حق با آنان باشد. اگر این چیزیست ڪه به آن نیازمندند. ...

بسیار بسیار بسیار بسیار درست و زیبا بود 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌مینویسم میذارم  جایی ک جلوی چشمم باشه همیشه ایشالا بتونم عملیش هم بکنم خورد خورد  تو کردارم بیارمش...

😊

فقط نشد دیگه  دست مونده ی حلقه رو بزنم روغنکاری رو هم هروقت خوابیدم انجام میدم برم ی ذره خلوت کنم با خدا جون...براتون ارزوهای خوب دارم😚😚😚اگه خلوتی داشتید شب اخری منم یادتون باشه.شبتون بخیر عزیزای دلم❤❤

😊