2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آآآآآآآآی، تمرین ها انجامیدم، آخی آخی

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
آآآآآآآآی، تمرین ها انجامیدم، آخی آخی

🤣🤣🤣🤣🤣من اینقد به خودم خندیدم قشنگ مث هَپی فیت راه میرفتم که برم تمرین بعدی...اون پنگوئنه که با پای باز راه میرفت🤣🤣🤣🤣🤣نگران نباش اخرش یکم استراحت کنی خوف میشی 

😊

مراقبت.پوستی#  

بوتاکس طبیعی پوست

۱-به یک پیمانه آب دو ق غ نشاسته ذرت می افزاییم و مخلوط می کنیم 

۲-یک پیمانه آب و مقداری حدود دو ق غ چای ترش را روی گاز میگذاریم و مقداری که گرم شد مخلوط نشاسته ذرت را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود و بعد از صافی رد کرده و بعد از سرد شدن روی پوست تمیز به مدت نیم ساعت می گذاریم و بعد از شستن ابرسان فراموش نشود☺️

مراقبت.پوستی#

ماسک شیر و ژلاتین

2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بدون عطر و طعم 

4 قاشق غذاخوری شیر  

ژلاتین را داخل ظرفی که امکان استفاده از آن در مایکروویو وجود دارد، بریزید و شیر را به آن اضافه کرده و ترکیب کنید. 

این ترکیب را درون مایکروویو قرار داده و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 ثانیه گرم شود. 

پس از آن، اطمینان حاصل کنید که این ترکیب برای استفاده به اندازه کافی خنک شده است. اگر این گونه است، آن را روی پوست صورت خود بمالید. 

اگر قصد دارید ترکیبی رقیق‌تر داشته باشید تا استفاده از آن روی صورت راحت‌تر باشد، شیر بیشتری به آن اضافه کنید. 

سه بار در هفته می توان از این ماسک استفاده کرد.