2777
2789
اره منم با شیردهی و کم خوری ۸کیلوش رو کم کردم و بقیه اش رو هم که در کنار شما و با کمکتون تونستم خدار ...

میشه تازه من مطمئنم کمتر از ۱ کیلو مونده😍😍😍

افرین یه تو 👌😍👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾

بیا بخلمممم

😊
منم دلم میخواست اما نشد ...این چه حرفیه بچه جان مهم دل و نیت ادماست حستو میفهمم اما مهم حرف زدنت با ...

تو و بچه های اینجا جز مقربینین برا من اگه لایق باشم حتما😘 

کاش تو دنیای واقعی می‌شد دوستای خوبی برا هم باشیم خداروشکر که هستین مخصوصا برا من که اینجا تنهام بودنتون روحیه ام رو عوض کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو و بچه های اینجا جز مقربینین برا من اگه لایق باشم حتما😘  کاش تو دنیای واقعی می‌شد دوستای خو ...

😍😍😍😍😍همینجام تا همیشه با هم میمونیم ایشالا خدا رو چه دیدی شاید ی روزی شد همدیگه رو هم دیدیم..برای منم همینه بخدا منم اینجا خیلی تنهام با شما  خیلی حالم خوب بیده خدا حفظتون  کنه برام😍😍😚😚😚بووووووستون دالممم😚😚😚

😊
اخ جون اونم خوبه🤣🤣🤣رفتی زیر دوش گوشتو بگیر جوری ک صدا نشنوی به هیچیم فک نکن اینم حال خیشمزه ایه ...

😄😄😄اووومدووم🤗🤗

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

حاجت روا باشید  ایشالا 😚😚😚دعا کردم اگه قابل  باشم ایشالا اگه مشکلی دارید به بهترین نحو بهش برسید هر خواسته ای هم دارید ایشالا به زودی  بهش برسید😍😍

من تو تراس دارم اسمونو دید میزنم حیفم میاد بخوابم اینقد که ارامش داره و قشنگه و خدارو نزدیک حس میکنم.‌‌.. ولی شب شما بخیر عزیزای دلم😚😚😚😚

😊