2777
2789
نه بابا اتفاقا گرونتر در میاد چون همه چیش طبیعیه و مواد کف کننده نداره ولی برا صورت عالیه من قبلا شی ...

آها یعنی به درد من نمیخوره؟؟؟

پوستم خیلی خشکه‌ . یه دستوری بزار که برای پوست های خشک باشه این ها برای کسایی که پوست چرب دارن خوبه که مستعد جوش هم هستن

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
چشم میزارم شب که ملینه بخوابه خواهر منکه مثل نیکی کپی پیست نمیکنم باید تایپ کنم🤣🤣🤣 @نیکییییی & ...

😝😝😝😝😝😝

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم میزارم شب که ملینه بخوابه خواهر منکه مثل نیکی کپی پیست نمیکنم باید تایپ کنم🤣🤣🤣 @نیکییییی & ...

چشمت بی بلا  باش عجله ای نیست هروقت  تونستی😚😚😚

تولوحش اون 🤣🤣🤣🤣🤣

😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کمر به پاره کردن کیون خودم بستم  ۴_۵ دیگه مونده بعد تموم میشه برنامه و نتایج تحق ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آها یعنی به درد من نمیخوره؟؟؟ پوستم خیلی خشکه‌ . یه دستوری بزار که برای پوست های خشک باشه این ها بر ...

نه حالت اسکراب داره و شفاف کننده اس ولی ی اسکراب ملو 

برا همین میگن پوستهای خشک هر روز استفاده نکنن ننه نمودیم چشم صابون شیر بادوم و عسل رو هم میزارم برا استفاده روزانه اس

آها یعنی به درد من نمیخوره؟؟؟ پوستم خیلی خشکه‌ . یه دستوری بزار که برای پوست های خشک باشه این ها بر ...

ربطی به جوش نداره از بین برنده لک و شفاف کننده اس ولی کلا ماسکهای شفاف کننده همه پوست رو خشک میکنن حتما بعدش باید ابرسان بزنی 

من امروز روز اول پری ام حلقه نمیزنم ولی صبح ۳۰۰تا بادسنج رفتم صدتا موند عصر 

پیاده روی هم ظهر هوا بهتر شه با گودزیلا و ملینه میرم

رژیمم که در جریانید آخرین روز پروتئینم

پوستم فعلا فقط با جو دوسر صبح شستم

نه حالت اسکراب داره و شفاف کننده اس ولی ی اسکراب ملو  برا همین میگن پوستهای خشک هر روز استفاده ...

😙😙😙😙😙مرسی عزیزمممم