2777
2789
بچه ها حاجی از صبح که صبحونه خورده لالا کرده هنو هم بیدارنشده🤣🤣🤣🤣ی ساعت دیگه هم من باید برم خونه ...

خدا قوت، حاجی چی زده که اینقدر میتونه بخوابه

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حاجی من که بنده خدا از صبح در حال کار کرده، البته تا ۱۱ خواب بوده

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
کوفتتون بشه خواهر اخه خدارو خوش میاد😝😝😝😝 برا برنامه پرسیدم دیگه برو به حاجی برس🤣🤣🤣🤣

تهران هم دو روز تعطیل، پنجشنه هم تعطیل 

کوفتتون بشه خواهر اخه خدارو خوش میاد😝😝😝😝 برا برنامه پرسیدم دیگه برو به حاجی برس🤣🤣🤣🤣

تو برنامه رو با توجه به روزای خودتون بزار شما بیشترترین خواهر من هماهنگ میشم باهاتون هرجور شده

تغذیه#  

آردم گندم سیاه : 2 ق غ
پسبوس گندم : 100 گرم
بادام زمینی : 100 گرم
دانه کتان : 100 گرم
پبیکینگ پودر : 15 گرم
نمک دریا : 1 ق چ
سفیده تخم مرغ : 5 عدد
ماست : 300 گرم
دانه آفتاب گردان : 2 ق غ

آرد گندم سیاه،سبوس گندم،بادام زمینی،دانه کتان،بیکینگ پودر و نمک رو برای1-2دقیقه خوب مخلوط کنید.
3 - درمرحله بعد سفیده تخم مرغ و ماست رو اضافه کنید و برای 2-3دقیقه کاملا مخلوط کنید.
4 - داخل قالب لوف رو کاغذ روغنی بگذارید و مواد نان رو که خمیری شبیه به خمیر کیک هست رو داخلش پخش کنید و روی نان را با دانه آفتاب گردان بپوشانید.
5 -  قالب رو داخل فر گرم شده برای مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید.

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
تو برنامه رو با توجه به روزای خودتون بزار شما بیشترترین خواهر من هماهنگ میشم باهاتون هرجور شده

😚😚نه فدات دو روز استراحت میخوام بذارم یکیش تعطیلی تو باشه یکیش تعطیلی ما ک بلاخره گودزیلات گناه داره شاید برنامه بذارید اسیر ابیر ما نشه نفرینمون کنه😂😂😂😂

😊