2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@bahar49  

بهار جان اگه کسی کارت اهدا عضو داشته باشه ولی ناگهانی دچار مرگ مغزی بشه طوری که اعضاش قابل  استفاده باشه بخوان اهدا کنن حتما باید کارتشو ارائه بدن یا اینکه  اون شماره عضویت هم باشه کافیه؟یا اسمشو سرچ کنن تو سایت اهدا میاد؟ گفتم کارت تو بیمارستانه شاید اطلاع داشته باشی..

😊
@bahar49     بهار جان اگه کسی کارت اهدا عضو داشته باشه ولی ناگهانی دچار مرگ مغزی بشه طور ...

والا من شنیدم با اینکه کارت اهدا عضو داشته باشید بازم باید خانواده اجازه بدن وگرنه نمیشه 

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
والا من شنیدم با اینکه کارت اهدا عضو داشته باشید بازم باید خانواده اجازه بدن وگرنه نمیشه 

من ۴ سال پیش گرفتم از سایت اهدا اما هنوز پرینت نگرفتم هر دفعه یادم میره باید برم پرینت بگیرم حتما الان تو لپ تاپ دیدم یادم افتاد زدم رو فلش ببرم پرینت کنم

😊
قربونت برممممم من😚😚 ایشالا  باهاش ممه هاتون هلو بشه😋😋😍😘😘😘😂😂

خدانکنهههه😚😚😚😚😚😚😚😚

آخ جون هلوووووو

من دوس دارم😉😉😉😉😉😉

من ۴ سال پیش گرفتم از سایت اهدا اما هنوز پرینت نگرفتم هر دفعه یادم میره باید برم پرینت بگیرم حتما ال ...

منم ۱۰ ساله دارم ولی نگین میگه اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته من نمیزارم😒😒

پر رو میگم خودم خواستم باباش میگه از نظر قانونی حتما باید خانواده اجازه بدن .

یعنی ما بعد مرگمونم اجازمون دسته خودمون نیست😣

[QUOTE=90638327]منم ۱۰ ساله دارم ولی نگین میگه اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته من نمیزارم😒😒 پر رو میگم خودم خوا ...[/QUOTE

دور از جونت😚😚😚😚

نه بابا فک نکنم با وجود کارت اجازه  بخواد..  بدن خودمونه غلط کردن😤😤

😊
[QUOTE=90638327]منم ۱۰ ساله دارم ولی نگین میگه اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته من نمیزارم😒😒 پر ر ...

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

والا چی بگم این گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ#  میگه😁

[QUOTE=90638327]منم ۱۰ ساله دارم ولی نگین میگه اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته من نمیزارم😒😒 پر ر ...

راستی عزبزدلم بهتر بودی امروز 😊