2777
2789

[QUOTE=90195610]😚😚😚😚فدات شم‌  راستش‌ عذاب وجدان‌ نمیگذاشت‌ بخورم ‌ قیافه ی مسلسلم همش جلو چشام بود😂 ...[/QUOT]

بهارو شهرزادم انگشت برات گذاشته بودن ناقلا😁😁😁😁😁😁😁

پس خودت فهمیدی😂😂😂😂

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
صبح همگی بخیر عزیزانم😘😘😘😘من تا الان ی ست ۴۵دقیقه ای حلقه و درازنشست و زیرشکم و پروانه و طناب از ...

🙌🙌🙌نخسته پهلوان . 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام 🤣🤣🤣اییییی بابا جام‌ خالی بود ااااا‌  چی شد‌ کی اومد 😂😂

نه تو بودی نه شهرزاد داشتیم دنبالتون میگشتیم من در مورد تو صحبت میکردم مریم گفت یادمه تو برنامه اش بود بپره رو کول سیامک🤣🤣🤣مریم داشت شهرزاد رو میگفت من فکر مردم تو رو میگه دیگه خودت تصور ک‌ن🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=90195610]😚😚😚😚فدات شم‌  راستش‌ عذاب وجدان‌ نمیگذاشت‌ بخورم ‌ قیافه ی مسلسلم همش جلو چ ...

🤣🤣🤣🤣🤣اون رو الان دیدم  بهم‌ الهام‌ شده بود

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
صبح همگی بخیر عزیزانم😘😘😘😘من تا الان ی ست ۴۵دقیقه ای حلقه و درازنشست و زیرشکم و پروانه و طناب از ...

سلام خانوم کلی صبحت بخیر 😊😊😊😊

خسته نباشی آفرین کاراتو انجام دادی اول صبح

منکه گودزیلا خونس باید صبر کنم 

الا بچه ها خوابن بهترین موقع بود برای ورزش ولی نمیشه

مثل برج زهرمار نشسته .

گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ# 😁😁😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نه تو بودی نه شهرزاد داشتیم دنبالتون میگشتیم من در مورد تو صحبت میکردم مریم گفت یادمه تو برنامه اش ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه تو بودی نه شهرزاد داشتیم دنبالتون میگشتیم من در مورد تو صحبت میکردم مریم گفت یادمه تو برنامه اش ب ...

چششششششم شهرزاد روشن‌ 

من قرار یه روز موقع اسکات‌ زدن داداش سیامک ‌ ملاقاتش کنم 🤣🤣🤣