2777
2789
گوبون بشمممم مننن😍💃😍💃😍💃😍💃😚😚😚😚😚 عاششششقتونم.دوستای.ملضوی.گشنگم#  😋😋😋😋😂😂😂 ...

😚😚😚😚

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من قورمه سبزی گذاشتم جا بیافته بووووش منو کشششت😫😫😫

دیگه اگه خدا بخواد کارام تموم شد کیونمو بزنم زمین  یکم کتاب بخونم تا افطار بشه قورمه یادم بره🤣🤣🤣

ارواح.خیکم.اگه.یادم.بره# ‍😝😝😝😝 ‍

😊
خدانتونه😚😚😚😚😚 اوووه تازه از کارناوال برزیلیا برگشته با اون لبای پروتزیش😂😂😂

😂😂😂😚😚😚

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
من قورمه سبزی گذاشتم جا بیافته بووووش منو کشششت😫😫😫 دیگه اگه خدا بخواد کارام تموم شد کیونمو بزنم ...

🤣🤣🤣🤣نوووش جونت باشه قرممممه

دوستان بعد وکس صورت چی خوبه بزنم 

الان اکسید دوزنگ زدم التهابش کم شده هروقت میزنم خیلی خوبه و جوش نمیزنم البته چند روز میزنما

نظر شما چیه؟؟؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
فدااات آره به یاد قورمه ی مهمونی عید تو میخورمش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 قورمه.ی.پخت.۱۲# 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂وااااییی .🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان بعد وکس صورت چی خوبه بزنم  الان اکسید دوزنگ زدم التهابش کم شده هروقت میزنم خیلی خوبه و ...

وکس رو نمیدونم مریم جون ‌ من لیزر کردم