2777
2789

من بس که توت فرنگی خوردم، دل درد شدم😣😣

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بکینگ پودر ۱ ق چ با نصف ق چ جوش شیرین  دستور کیک ماریا قناد رو درست کردم‌  توش پوک شده ب ...

من ندیدم بکیک جوش شیرین بزنن فک کنم خوبم نباشه

ماریا قناد کی بیده ننه😆😂😂

یه ست حلقه هم رفتم، 😊😊😊 ست بعد رو هم رادین و باباشو خوابوندم 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
مومونی هرچی پول بوبویی هست و خرج خودت میکنی خب یذره ازون توت فرنگیارو میدادی واسه من بیاد😒

آخ مومونی گفتی، باید بفرستمشون برات، بس که کم کالریه وقتی میخوری لذت میبری، با خیییییال راحت یه چیز خوشمزه میخوری

سلام فدات بشم امروز  منم درب و داغون بودم دیشب اصلا نتونستم بخوابم.. بعد از ظهر  ی ۲_۳ساعت ...

قربونت برم من دوست خوبم 😍😍😍😍😍

خیلی بیجون شدم دارم از هوش میرم بخدا از خستگی احتمالا فردا رو نگیرم وگرنه با این حالم میرم زیر سرم.

شهرزاد.عاشقتم# 😚😚😚😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

دوستان گلم شبتون بخیر😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 امشب اصلا نمیتونم روغنکاری کنم گودی رو خوابوندم خودمم بیهوشم 😊😊😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نوش جونت عزیزم .حالا غصه نخور پسته ی گرونی رو بخور😆😆

گوبونت😚

پسته ی گرونی دیگه عادی شده مادر اگه برم چیزی  دوبرابر شده باشع خودم ی چیزی میذارم روش میدم به طرف میگم حواست پرته داری ارزون میدی🤣🤣🤣🤣

😊

سلام به همگی منم از گردش و پیاده روی اومدم جاتون خالی ۱۰۰۰۰گام رفتم و اومدم با ملینه رفتیم حمام و بعدم تا خوابوندمش دیر شد

@نیکییییی عزیزم الهی بگردم چرا گل پسرت آنقدر مریض میشه ی صدقه براش بزار کنار 

چون انتی بیوتیک میخوره مایعات بهش زیاد بده عزیزم