2777
2789

@soohaaa سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و مطمئن باش بزودی تمام کارات روبراه میشه عزیزدلم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

این اتفاقا حکمتی داره شاید با این کارها همسرت یه تکونی خورده باشه و سبب بشه بخودش بیاد و اینقد تحت تاثیر دیگران قرار نگیره.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بیا جوووونم https://nex1music.ir/post/43717/

😄😄😄😄به به‌ 

☹☹☹

۲۰۰ تا از آهنگ هام که دوستشون‌ داشتم رفتتتت☹☹

سگ‌تو‌لوح‌سامسونگ#  

تو‌لوح‌دیتات‌ایرانسل‌# گوجووووووو#  

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@soohaaa   سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و ...

یه شب نبودیماااا☹☹

آقای‌ ربان چیکار کرده🤔

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
یه شب نبودیماااا☹☹ آقای‌ ربان چیکار کرده🤔

سلام عزیزم حواست باشه شبا غیبت نزنه😆😆😆😆😆😆

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#  فقط بلدن زنارو حرص بدن

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

@soohaaa   سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و ...

فدات عزیز دلم😙😙😙😙😙

فقط باید ازین کوی و برزن که اقوام گودزیلا توش سکنی گزیدن فرار کنم تا دوباره آدم بشم😐😆😆گودزیلا هم اینروزا بازرسی دارن تا میاد خونه کپه میذاره نمیکنه دنبال خونه بگرده😁😁😁

فدات عزیز دلم😙😙😙😙😙 فقط باید ازین کوی و برزن که اقوام گودزیلا توش سکنی گزیدن فرار کنم تا دوباره ...

ایشااله زود زود دور بشی از این قوم عجوج مجوج😉😉

گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ#  

😄😄😄😄به به‌  ☹☹☹ ۲۰۰ تا از آهنگ هام که دوستشون‌ داشتم رفتتتت☹☹ سگ‌تو‌لوح‌سامسونگ#   ...

دختر خووووب همیشه اهنگاتو چندجا ذخیره کن من بدون اهنگ قشششنگ میمیرم برا همین میفهمم چه کابوسیه اهنگات پاک بشه از ترس همین همیشه چندجا سیو میکنم مث خل و چلا😂😂😂

حالام غصه نخور😚😚من کلی برات میفرستم هر کدوممم توشون نبود یا سلیقت نبود روزی چندتا دان کن ولی حتما چندجا سیو کن چون پیش میاد بلاخره گوشی هنگ کنه ...

😊