2777
2789

@soohaaa سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و مطمئن باش بزودی تمام کارات روبراه میشه عزیزدلم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

این اتفاقا حکمتی داره شاید با این کارها همسرت یه تکونی خورده باشه و سبب بشه بخودش بیاد و اینقد تحت تاثیر دیگران قرار نگیره.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بیا جوووونم https://nex1music.ir/post/43717/

😄😄😄😄به به‌ 

☹☹☹

۲۰۰ تا از آهنگ هام که دوستشون‌ داشتم رفتتتت☹☹

سگ‌تو‌لوح‌سامسونگ#  

تو‌لوح‌دیتات‌ایرانسل‌# گوجووووووو#  

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@soohaaa   سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و ...

یه شب نبودیماااا☹☹

آقای‌ ربان چیکار کرده🤔

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
یه شب نبودیماااا☹☹ آقای‌ ربان چیکار کرده🤔

سلام عزیزم حواست باشه شبا غیبت نزنه😆😆😆😆😆😆

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#  فقط بلدن زنارو حرص بدن

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

@soohaaa   سها جونم قربونه صبوریت برم من خیلی ماهی بخدا انشااله همه چی به وفق مرادت پیش بره و ...

فدات عزیز دلم😙😙😙😙😙

فقط باید ازین کوی و برزن که اقوام گودزیلا توش سکنی گزیدن فرار کنم تا دوباره آدم بشم😐😆😆گودزیلا هم اینروزا بازرسی دارن تا میاد خونه کپه میذاره نمیکنه دنبال خونه بگرده😁😁😁

فدات عزیز دلم😙😙😙😙😙 فقط باید ازین کوی و برزن که اقوام گودزیلا توش سکنی گزیدن فرار کنم تا دوباره ...

ایشااله زود زود دور بشی از این قوم عجوج مجوج😉😉

گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ#  

😄😄😄😄به به‌  ☹☹☹ ۲۰۰ تا از آهنگ هام که دوستشون‌ داشتم رفتتتت☹☹ سگ‌تو‌لوح‌سامسونگ#   ...

دختر خووووب همیشه اهنگاتو چندجا ذخیره کن من بدون اهنگ قشششنگ میمیرم برا همین میفهمم چه کابوسیه اهنگات پاک بشه از ترس همین همیشه چندجا سیو میکنم مث خل و چلا😂😂😂

حالام غصه نخور😚😚من کلی برات میفرستم هر کدوممم توشون نبود یا سلیقت نبود روزی چندتا دان کن ولی حتما چندجا سیو کن چون پیش میاد بلاخره گوشی هنگ کنه ...

😊