2777
2789
بچه ها تا حالا بامیه ی زولبیا بامیه تو خونه پختید؟خوب شده؟

شهرزاد‌ جون‌ من تا حالا نپختم‌ ننه🙄🙄

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
در چ حالید گلای توی خونه😂😂😂 من دارم میحلقم 😛 با گودی ها گودزیلاهایتان خسته نباشید😶😶

خوبیم عشقم ناهار خوردیم خوابیدیم الان بیدار شدیم دارم عصونه میدم ب سومالی یایی ها😂😂😂😂😂

راستی ته چینم خیلی خوشمزه شد امروز کلی گودزیلا تعریف کرد😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی‌ خوبیم‌ ما  مشغول درس‌ و کار‌ . تا حالا حضور‌ غیاب‌ نداشتن‌ که از امروز به بعد‌ مدرسه ...

خب تو دیگه محصلای تو خونه ای ها🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها تا حالا بامیه ی زولبیا بامیه تو خونه پختید؟خوب شده؟

من نپخدم عزیزدلم ولی فک کنم راحت باشه چون خیلیا درس میکنن تو هم ی امتحان کن ب ما بگوو ننه😁

خب تو دیگه محصلای تو خونه ای ها🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂والا‌ تا حالا‌ از این‌ خبرا‌ نبود از امروز ناظمشون‌ اومده‌ میگه هر روز فلان‌ ساعت‌ لینک‌ میگذارم‌ واس‌ حضور غیاب‌ . منم‌ گفتم باشه‌ آراد‌ زیر پتو‌ من جاش‌ حاظری‌ میزنم😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
خوبیم عشقم ناهار خوردیم خوابیدیم الان بیدار شدیم دارم عصونه میدم ب سومالی یایی ها😂😂😂😂😂 راستی ت ...

کوفت‌ بخوره‌ اگه این‌ سری‌ اذیتت‌ کنه😂

من نپخدم عزیزدلم ولی فک کنم راحت باشه چون خیلیا درس میکنن تو هم ی امتحان کن ب ما بگوو ننه😁

مریمی ره خیلی راحته اما من تو ی چیزی شک دارم اردی ک تو دستورشه نمیدونم ارد قنادیه یا ارد معمولی؟🤔هرچیم سرچ کردم چیزی نیافتم تو اطرافت کدبانو نداری ک بلد باشه ازش بپرسی؟

😊
سلام گلی‌ خوبیم‌ ما  مشغول درس‌ و کار‌ . تا حالا حضور‌ غیاب‌ نداشتن‌ که از امروز به بعد‌ مدرسه ...

ای بابا واقعا همین کم بود🤣🤣🤣خدا ب داد برسه..

قربونت منم خوبم شکر😘😘

😊
خوبیم عشقم ناهار خوردیم خوابیدیم الان بیدار شدیم دارم عصونه میدم ب سومالی یایی ها😂😂😂😂😂 راستی ت ...

دستت درد نکنه بااانو نوش جونتون کوفت گودزیلای بی لیاخت😂😂😂

😊
😂😂😂😂والا‌ تا حالا‌ از این‌ خبرا‌ نبود از امروز ناظمشون‌ اومده‌ میگه هر روز فلان‌ ساعت‌ لینک‌ میگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو روحشون 

بگو بابا ستل تحصیلی تموم شد ولمون کنید😅

مریمی ره خیلی راحته اما من تو ی چیزی شک دارم اردی ک تو دستورشه نمیدونم ارد قنادیه یا ارد معمولی؟🤔هر ...

باشه عزیزم میپرسم ببینم کسی بلده بهت خبر میدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو روحشون  بگو بابا ستل تحصیلی تموم شد ولمون کنید😅

😂😂😂 اسکول‌ ها‌ ورزش‌ صبحگاهی‌ هم میگذارن🤣🤣