2777
2789
بگو مرده شوره سخت افزارتونو ببرن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مال اینا‌ گوشتیه‌ نرم افزار بحساب میاد مثلآ ا🤣🤣

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی خیلی متا فیزیکی بهش توضیح دادی حتما باید زیست شناس میشدی تو😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😂😂😂😂میگه اون دوربین‌ روش داشت این که دیگه دوربین نداره😂😂😂 اگه با اینا باشه. به سرش دوربین وصل ...

بقول شهرزاد کجافطااااا 😂😂😂😂😂

تو کیونه ادمم کار دارن اینا عجب جونورایی هستن آخه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
یعنی خیلی متا فیزیکی بهش توضیح دادی حتما باید زیست شناس میشدی تو😂😂😂😂😂

آخه‌ رشته‌ ام تجربی‌ بود ‌ یکم حالیمه🤣🤣

بقول شهرزاد کجافطااااا 😂😂😂😂😂 تو کیونه ادمم کار دارن اینا عجب جونورایی هستن آخه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂والا همین‌ رو بگو

جوووووون بیشتر حالیش کن پس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 گودزیلاهای.اولاخ#  

😂😂😂😂😂نه بیشتر از این حالی کنم داغ  دلش تازه میشه‌ میگه چ قدرهم توو می گذاری 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂نه بیشتر از این حالی کنم داغ  دلش تازه میشه‌ میگه چ قدرهم توو می گذاری 🤣🤣🤣

😆😆😆😆😆😆😆

بگو دبگه عمرااا بزارم😁😁😁😁 مریض میشم 👌

گودزیلای من که وسواسه اینکارا رو نمیکنه ی وقتایی ب شوخی بهش میگم میگه اول باید روعن کرچک بخوری رودت خالی بشه بعد😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

😆😆😆😆😆😆😆 بگو دبگه عمرااا بزارم😁😁😁😁 مریض میشم 👌 گودزیلای من که وسواسه اینکارا رو نمیکنه ...

😂😂😂😂یا امام‌ . 🤣🤣🤣🤣 خییلی باحاله‌ اون دیگه  

بگو ۱۰۰ سال سیاه‌ هم نمیگذارم‌ بکنی‌ تو کیونم‌ 🤣🤣🤣

😂😂😂😂یا امام‌ . 🤣🤣🤣🤣 خییلی باحاله‌ اون دیگه   بگو ۱۰۰ سال سیاه‌ هم نمیگذارم‌ بکنی‌ تو ک ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

ارهههههههههههه

ممنون‌ عزیزم فدات‌ شم عزیزم‌ آره‌ خدا رو شکر بهتر از هیچیه‌ . حداقل‌ عقب نمی‌ افتن‌ . معلمشون‌ فیلم ...

بگو خفه شو ارواح عمت با اون کادویی ک به اسم خودت تموم کردی😂😂😂هنوز رو دلم مونده🤣🤣🤣

😊