2777
2789
سک سک😂😂 من تازه کیونم را نهادم زمین دلمه اماده شد برم ناهار  مثلا امروز شولکس بودم ارواح ننه ...

خسته نباشی مهربونم😚😚😚😚😚😚😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون آره خوب بود 😊  وای نیکی ی چی بگم بخندی شب که داشتیم برمیگشتیم تا گودزیلا ماشینو روشن کر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حقش‌ بود‌ . 

الان‌ گودزیلا‌ ی تو رو گودزیلای‌ من درک‌ میکنه‌ ماشینشون‌ کثیف‌ شه‌ انگار صورتشون‌ رو خط‌ خطی‌ کردن😂😂😂

خوووبه‌ نشانه‌ ی خوبیه‌ که صداش در نیومده‌ واس‌ شروع‌ خوبه. سری بعد قرمه سبزی بریزید‌ رو ماشین🤣🤣🤣😨😨

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حقش‌ بود‌ .  الان‌ گودزیلا‌ ی تو رو گودزیلای‌ من درک‌ میکنه‌ ماشینشون‌ کثیف‌ شه‌ ...

آره حقشه😆😆😆😆😆😆

گودزیلاهای.اخ.مخ.بیمخ#  

عصر رف کارواش😂😂😂😂

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام دخملا😘😘 من فردا اولین فستمو بعد از مدتها میخوام بگیرم امیدوارم بتونم با موفقیت تمومش کنم 😊😊

بهار جون قرار شد باهم رژیم رو بگیریم فردا منتظرت نیستم منتظرم باش چون اونکه قراره غیب بشه و پیدا بشه منم😆😂😂