2777
2789
حالا این گودزیلا بدجور پیله شده یکی دیگه میخواد 🤣🤣🤣دروغ چرا حرفاش منطقیه ملینه خیلی تنهاس مخصوصا ...

باید ببینی شرایطشو داری کلی فکراتو بکن عزیزم

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
میفهمم چی میگی اما خیلیای دیگم تو شرایط ملینه هستن بلاخره ی دوست خوب هم میتونه خیلی کنار ادم باشه تو ...

آره والا اینو که راس میگی👏

البته بعضی خانواده هام هستنا اینقد هوای همو دارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا این گودزیلا بدجور پیله شده یکی دیگه میخواد 🤣🤣🤣دروغ چرا حرفاش منطقیه ملینه خیلی تنهاس مخصوصا ...

فقط تا ملینه کوچیکه بیار ، اگر میخوای بیاری ، که با هم باشن ، وگرنه چند ساله دیگه هیچکدومشون بدرد هم نمیخورن نه تو بازی نه تو درک کردن همدیگه ، تفاوت سنی برا خواهر برادر خوب نیس زیاد باشه

ملینه تو یکی از بهترین نقاط دنیا دار زیر دست پدر و مادر ادم حسابی مث شما بزرگ میشه قطعا بچه ی شادی میشه و میتونه زندگیشو و تنهاییشو یا روابطش رو به بهترین شکل مدیریت کنه واقعا اومدن ی بچه ی دیگه اونقدی ک وقت تو رو میگیره و انرژیتو باید تقسیم کنی خود ملینه هم ازش ضرر میکنه...خانواده ی شلوغ خیلی خوبه خواهر برادر درست و حسابی داشتن هم خیلی خوبه ولی واقعا با زندگی الان ک ادم باید انرژی و وقت برای بچه ها بذاره و کار بیرونم که هست واقعا مسئولیت سنگینیه...ادم از پا درمیاد

😊
ملینه تو یکی از بهترین نقاط دنیا دار زیر دست پدر و مادر ادم حسابی مث شما بزرگ میشه قطعا بچه ی شادی م ...

همه باره مسولیتش رو دوش مادر هست هرچقد هم که پدر کمک کنه بازم نمیشه

آره والا اینو که راس میگی👏 البته بعضی خانواده هام هستنا اینقد هوای همو دارن

الان هانیتا هم خیلی تنهاییش رو حس میکنم تقریبا کسی رو نداره فقط ی مشت اسمن...اما واقعا از بعد مالی گذشته و بارداری و بدبختیاشم کنار بذارم حوصله و توان بارداری و مدیریت روابط دو بچه رو هم ندارم همین الانش یکیش اینه مثلا  من میگم جوجه هات چه با مزن میگه یعنی بیشتر از من دوسشون داری😒😒اینقدددد حسوده نسبت به دوست داشته شدن یا باباش میاد با من شوخی میکنه بغض میکنه 🤣🤣🤣

😊
الان هانیتا هم خیلی تنهاییش رو حس میکنم تقریبا کسی رو نداره فقط ی مشت اسمن...اما واقعا از بعد مالی گ ...

واقعا سخته الان من ی جاهایی کم میارم بخدا ، نگین همش میگه تو به اون توجه میکنی تمام تفریحاتمونم باید بخاطر آرام باشه نه من ، منم کاری از دستم برنمیاد، فعلا شرایط همینه.

ای حونم 😚😚😚😚😚😚😚😚چقد با مزه حسودی میکنه با این اوصاع اصلا نیار😉

واقعا سخته الان من ی جاهایی کم میارم بخدا ، نگین همش میگه تو به اون توجه میکنی تمام تفریحاتمونم باید ...

اره  فک کن اگه من ی بچه دیگه بیارم مثلا شیرش بدم بخوابم شب بخوابم پا میشه پرتش میکنه پایین از تراس بعد صبح میگه مامان معذرت میخوام حواسم نبود فک کردم عروسکمه🤣🤣🤣🤣بعضیا مریم اصن سختی بچه دار شدنو متوجه نمیشن اینقد راحت میگذره براشون مثلا من دوستام ک خرم هستن بخدا یکککککسره خونه ی مامان بزرگان بچه ها بزور میارنشون خونه یا مثلا مامان بزرگه ۲۴ بچه رو نگه میداره اونا میرن تفریحات دو نفرشون یا مثلا سرکار یا خرید شب میان بچه رو میبرن خونه هم پدر مادره راحتن هم بچه خوش میگذره بهش اما امسال من بخ بخت ک کسیو ندارم و پدر و مادرم ازوناشن ک بچم رو مبل خوراکی بخوره میگن اینجوری کنی دیگه دوست نداریم خودم باید همه کس بچم باشم واقعا میدونم از پس دوتاش برنمیام...گودزیلای منم ولش کنی دوس داره بیشتر داشته باشه اما مننننن واقعاااا توان ندارم و نمیتونم برا همین درشو گل گرفتم🤣🤣

😊
اره  فک کن اگه من ی بچه دیگه بیارم مثلا شیرش بدم بخوابم شب بخوابم پا میشه پرتش میکنه پایین از ت ...

آره منم دیدم بعضیا همش بچه هاشون پیشه خانوادشون هستن ، اونا شانس دارن خواهر، 

خیلی کاره خوبی میکنی عزیزم این یعنی تصمیم درست گرفتن ، 😚😚😚😚😚😚😚

اره  فک کن اگه من ی بچه دیگه بیارم مثلا شیرش بدم بخوابم شب بخوابم پا میشه پرتش میکنه پایین از ت ...

باور کن اینکارو میکنه ها 😆😆😆😆😆

آره منم دیدم بعضیا همش بچه هاشون پیشه خانوادشون هستن ، اونا شانس دارن خواهر،  خیلی کاره خوبی م ...

الان جاریم بخدا از وقتی دو ماهش بود باردار بود مامانش رفت پیشش موند تازه تو دوتاشهر دور از هم هستن تا الان ک بچش نزدیک دوسالشه میره دوماه میمونه پیشش ک اون بره سرکار بعد یک هفته میره خونه خودش دوباره همینطور...الان بچش سرماهم میخوره زنگ میزنه گریه میکنه مامان بیا... چند وقت پیش میگفت مامانم ک هست من حتی پوشک دخترمو عوض نمیکنم بعد میگفت دو  سالش بشه تا کوچیکه میخوام یکی دیگه بیارم تو دل خودم گفتم والا تو ک اصن از بچه داری چیزی نفهمیدی فردا اونم مامانت بزرگ میکنه تموم شد و رفت بعد مادر شوهرم بهش میگه مامانت دخترتو بزرگ کرده میگع نه مامان اینجوری هم نبوده🤣🤣🤣

😊