2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مریمی کولاک کردی ها 👌👌👌حسابی مبارکت باشه

فدای تو میتونیم دیگه تنها کاری که از دستم برمیومد😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾 به به چه عالی سایزات😍😍😍خیلی ظریف مریقه بالاتنت ب ...

چرا خواهر هم بازوم هم رونام شل ان😩😩😩جی جی هام آب شدن میگم باید برم بادکنکی کنم🤣🤣🤣سها هم که نمیاد تخسیم کنیم🤣

فدای تو میتونیم دیگه تنها کاری که از دستم برمیومد😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😆😆😆😆😆😆😆

مریم البته نمی خوام دخالت کنم ها ولی به نظرم ی کم هدفت رو پایین تر بیار حدود ۵۵/۵۶اخه ۵۸خیلی لب مرزه ماها هم که ژن نیس لامصب داریم تا دو روز بخوریم میشیم ۶۰

مریم البته نمی خوام دخالت کنم ها ولی به نظرم ی کم هدفت رو پایین تر بیار حدود ۵۵/۵۶اخه ۵۸خیلی لب مرزه ...

آره منم سریع میرم بالا باشه میرم دوباره تو رجیم خودمم میخوام کمتر بشم 😊

سگ.تو.این.شانس#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
چرا خواهر هم بازوم هم رونام شل ان😩😩😩جی جی هام آب شدن میگم باید برم بادکنکی کنم🤣🤣🤣سها هم که نمی ...

سفت میشه دوست سخت کوشم😚😚اونارو هم نهایت دوتا لیمو برو بکار عالی میشه😍😍ای جونم حسابی باربی شدی مبارکت باشه نتیجه زحمتت

عاشق کمرت شدم😍😍

😊
سفت میشه دوست سخت کوشم😚😚اونارو هم نهایت دوتا لیمو برو بکار عالی میشه😍😍ای جونم حسابی باربی شدی مب ...

من کلا مدل بدنم کمر و شکم ندارم همون موقعی هم که چاق بودم کمر و شکم نداشتم ی کم پهلو داشتم که خداروشکر زود آب شدن ولی تا دلت بخواد رون و بازو و کیون دارم🤣🤣🤣

نمیدونم مترمو کجا گذاشتم از دسته این گودی قایمش کردم ، برم ببینم من چقدم ، حسودم خودتونید😜

😚😚😚بلو پیدا کن ننه من ی سریاش تثبیت شده ک ب نفت رسیدم 🤣🤣🤣بقیشم دیگه عید میگیرم ایشالا ک همه سایزام تثبیت شده باشن تا اون موقع 

😊
😚😚😚بلو پیدا کن ننه من ی سریاش تثبیت شده ک ب نفت رسیدم 🤣🤣🤣بقیشم دیگه عید میگیرم ایشالا ک همه سا ...

منم سایزام فرقی با دفه قبل نکرده بود فکر کنم تثبیت شدن دیگه فقط دور کیونم ی سانت کم شده بود

من کلا مدل بدنم کمر و شکم ندارم همون موقعی هم که چاق بودم کمر و شکم نداشتم ی کم پهلو داشتم که خداروش ...

بهتر ننه سختش همون شکم و کمره من پددددرم درومد با کمر و پهلو تا اب شدن لاک پشتی میومد بالا تا ایم شیکم هم سفت بشه موهام سفید نشه خوبه🤣🤣

😊