2777
2789
حدس میزنم که ممکنه واسه این اعتراض به گرونی بنزین نت ها ضعیف بشه یا حتی قطع و وصل بشه😑😑😑😑😑 گفتم ...

فک کنم برا شما رو قطع کنن چون چند روز پیش اهواز شلوغ شدهدبوده

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدش‌ مبارک‌ باشه‌ دختر خوشگلم😚😚 کیک‌ هویج‌ که یا یه سری‌ کیک ها هستن‌ که سالمه ‌اونا‌ رو‌ هم‌ ن ...

😘😘😘غذا مهدشون میدن اجازه نداریم ببریم نخودچی هم اینجا نیس کشمش و انواع میوه های خشک مثل انبه و آناناس و نارگیل و کرنبری و کشمش میگیرم که نرمه بچه ها میتونن بخورن بچه از ی سال دارن تا سه سال کلا ده تا بچه آن و سه تا مربی 

حالا با همفکری شهرزاد گفتم اگه اینو عیب و ایراد نگیرن پودینگ خرما بدرستم 

کیک کلا هیچ نوعیش رو نمیزارم میگن کیک سالم نداریم همش توش شکر فراوان و روغن و آرد داره که سالم نیس😔

ایده نیکی خوبه مثل آحیل مشکل گشا خودمون میشه درس کن، دسر های انگشتی هم خوبه نونای اردو بگیر توش هرچی ...

ممنونم مریمی ولی فینگرفود و چیزی به عنوان غذا نمیتونم ببرم در حد میانوعده 😐اداشون زیاده 

نخودچی هم نداریم اینجا یعنی مغازه ایرانیا هست ولی خوب سوعدی نمیخورن و نمیشناسن 

کشمش و آناناس و انبه و نارگیل و کرنبری خشک میگیرم نرمه میتونن بخورن ولی متاسفانه چون بچه از ی سال دارن آجیل نمیتونم ببرم حالا شهرزادی  میگه ی چیزی شبیه فرنی ببرم ببینم اگه مشکلی نداشته باشه پودینگ خرما بدرستم که شکرم نداره ی کم نشاسته ذرت داره فقط

😘😘😘غذا مهدشون میدن اجازه نداریم ببریم نخودچی هم اینجا نیس کشمش و انواع میوه های خشک مثل انبه و آن ...

خوبه بهار جون‌ . میوه‌ خشک‌ خیلی‌ خوبه

بازم تولد‌ ملینه‌ جون رو تبریک‌ میگم

خوبه بهار جون‌ . میوه‌ خشک‌ خیلی‌ خوبه بازم تولد‌ ملینه‌ جون رو تبریک‌ میگم

ممنونم نیکی جونم هنوز خیلی مونده شب یلداس ولی من کلا عجوبه دوست دل م کارام رو از قبل انجام داده باشم🤣

ممنونم مریمی ولی فینگرفود و چیزی به عنوان غذا نمیتونم ببرم در حد میانوعده 😐اداشون زیاده  نخود ...

خب پس همون پودینگ خوبه😍😍😍😍😍😍

صبح یعنی...

طلوع هر روز تو

چون تنفس

همیشه بی تکرار...

#فاضل_نظری

سلااااااام

صبح زیباتون بخیر

اول هفته تون

سرشار از نشاط و آرامش🌹

نیایش_صبحگاهی#  

میدانم، هر جا قلبی مهربان در حال تپیدن است، بهشتی زیبا در حال روئیدنست...خدایا ، امروز به احترام زندگی مهربان میمانم. یادم باشد ،

زندگی انعکاس رفتار منست ...

انعکاس من بر من ،پس حواسم باشد، بهترین باشم تا بهترین را دریافت کنم ! همه چیز در کائنات مغناطیس است ، وظیفه ی من  حرکت مداوم به سوی کمال است.

معبودم، میدانم در تک تک لحظات با من هستی ، دوستت دارم.

@NRJIHA