2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ننه  من برم ظرفای ناهاربشورم گودی رو ببرم حموم خودمم ورزش کنم بعد برم حموم😥😥

متاهلی.خر.است#  

خانه.داری.خر.است#  

همه.چی.خر.است#  

فخخخط.خودم.و.رفیقام.عشق.است#  

😚‍😚😚 ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 

😊
@kongmin    مریمی جنرال موتور چطوره؟😍😍

سلام عشق جونم 😍😍😍😍😍😍😍

مثل خر دارم کار میکنم😅

ورزشامو صب انجام دادم ماسک هم زدم مونده حلقه فعلا نزدم اگر بتونم میزنم ،

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
یعنی ی کاری کردم تا الان دستمال کشیدم😂😂😂 داشتم ی مقدار از مواد سوپ رو میکس میکردم در میکسرو سفت ...

آخ آخ نگووووووو میفهمم چی میگی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۸ اینچ گرفتم ۲۸۰۰ شد چون قسطی ورداشتم و پیش قسطم ندادم ۴۰۰ روش کشید شد ۳۲۰۰ اما قیمت نقدش همون ۲۸۰۰& ...

مبارکت باشه مهربونم😘😘😘😘😘😘😘

ننه  من برم ظرفای ناهاربشورم گودی رو ببرم حموم خودمم ورزش کنم بعد برم حموم😥😥 متاهلی.خر.است# ...

😚😚😚😚موافقمممم‌ 

گودی‌ از مدرسه‌ اومد گییییر داد بره‌ حموم‌ . منم خستههههه‌ و گشاد‌ گفتم آب یخهههه‌ نهههه🤣🤣🤣 رفت دست‌ زد پکیج دید داغه😫😫😫 چشام‌ باز نمیشد. اونم عششششقه‌ حمومه‌ 🤣🤣 گفتم خلاصه‌ اگه الان بری ۵ تا صفحه باید املا بنویسی 🤣🤣اگه بیدار شدیم‌ نه می گذارم پی اس‌ بازی‌ کنی🤣🤣🤣خلاصه‌ تا همین الان‌ خواب بودیم الان‌ رفت تو حموم🤣🤣🤣

سلام عزیزم خسته نباشی خانم پرتلاش مهدیه جون خودت رو خیلی درگیر کارت کردی باید وقتی تایم کاریت تموم ...

آره بهار جون من خیلی رو اینکه فردا چجوری باید وقت بچه ها تو کلاس بگذرونم که مفید باشه براشون تمرکز و فکر میکنم. از طرفی خیییلی مدرسه و بین معلما حواشی زیاده، خدا رو شکر از اون حواشی بدورم اصلا با کسی حرفی جز سلام و خداحافظ ندارم.

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
خدا نكنه عزيزم،انشااله سلامت باشي مرتب دارم داروهامو استفاده ميكنم مرتبم دستامو ضدعفوني ميكنم اما ه ...

آره دقیقا همینه، خیلی وقتا رفتار خودمونو نمیبینیم، یه مدت اینقد ذهن منو درگیر کرده بود این موضوع وسواس گرفته بودم رو خودم هر کاری یا هر حرفی میخواستم انجام بدم قبلش باید تجزیه تحلیلش میکردم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
اینم از پایان کار 😥😥😥 امیدوارم‌ حداقل خوب شده باشه‌ این همه کیونم‌ سر شد😂

این کارا چیه میکنی عزیزم، کاری رو انجام بده که در حد سن آراد باشه، اینجوری که نمیشه، مقوا در حد آ۴، یه نقاشی میکشیدی خودش با ماژیک رنگش میکرد،

عزیزدلم خیلی خیلی خسته نباشی عالی کار کردی 🤩🤩🤩 بسیار خوب شده ، چقد تو هنرمندی 😚😚😚😚😚 آره وا ...

عجب بچه های باشعوری

این کارا چیه میکنی عزیزم، کاری رو انجام بده که در حد سن آراد باشه، اینجوری که نمیشه، مقوا در حد آ۴، ...

سلام مهدیه‌ جون

نقاشی‌ واسشون‌ امتیاز‌ نداشت . روزنامه دیواری‌ و ماکت امتیاز براشون‌ داشت