2777
2789
من دالم اهنگ میگوشم دوجتییی😋😋دخملو و پدر رفتن اسکیت اندکی ارامش داشتم نهایت استفاده رو کردم😂😂😂ا ...

حالش رو ببر منکه وقتی دخملو میره با باباش بیرون آنقدر کار عقب افتاده دارم که به آهنگ گوش کردن نمیرسم😩😩😩کی بشه وروجک منم بزرگ‌تر شه ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام مهديه جونم،خوبي؟؟؟😘😘😘 كم ميبينمت عزيزم😍😍😍😍 حسابي سرت شلوغ شده ها

آره عزیزم، یا مدرسه ام، یا خونه بفکر و در تحقیق برا برنامه فردای کلاسم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بهار از مهد ملینه عکس داری بفرستی؟؟؟ 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😟😟😟😟بیخود کرده‌ پر روش‌ کردی‌ . مال من‌ این کار رو کرد‌ اثر انگشت‌ گذاشتم‌ . همیشه‌ هم شب ها که ...

تو کارت درسته عزیزدلم😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

❤️

دعـا قشنگ ترین

بـده بستون دنیـاست

تو نگرانی هات رو

میدی و خـدا

به جاش آرامش میده

خدایا به همه دوستانم

آرامش عطا فرما

شبتون آروم ... 🌙

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بهار از مهد ملینه عکس داری بفرستی؟؟؟ 

نه عزیزم مهد اینجاها خیلی کار دستی مثل ایران نداره اینجا اتاقای مجزا دارن مثلا یکیش اتاق تاب و سرسره بادیه یکی استخر توپه یکی اتاق خمیربازیه و با ی باغ بزرگ که توش استخر و زمین بازی و زمین ماسه دارن 

ی اتاقم دارن که صبح ها بچه ها رو تحویل میدیم که صبحونه و ناهار رو اونجا میخورن فقط عکس بچه ها رو رو دیوار دارن و بقیه اش هم کاردستی ها و نقاشی های بچه ها و کمد کتاب و اسباب بازیاشونه