2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😍😍مریمی سلااام ادرس کانالی که اینا رو ورمیداری برام بفرست اصن حاااااالم خوب میشه میخونمشون 😚😚😚..

سلام عزیزدلم فدای مهربونیت😚😚😚😚😚

کانال انرژی مثبت++

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام دوستان ‌ ممنون بابت  حرف هاتون‌ . درسته همینه.  همیشه مریضی‌ هست ولی تا این حد که همه ...

سلام عشقم خوبی پسره گلت بهتر شده

انشااله همه چی باهم خوب پیش بره و دیگه خیالت راحت بشه عزیزدلم میدونم بعضی وقتا همه چی قاطی میشه و آدم دیگه تحملش کم میشه ولی توکل بخدا کن و از کلمات انرژی بخش استفاده کن منم بیشتر وقتا همه چی برام میباره ولی فقط میگم خدا خودت درستش کن 😊

سلام عشقم خوبی پسره گلت بهتر شده انشااله همه چی باهم خوب پیش بره و دیگه خیالت راحت بشه عزیزدلم میدو ...

😚😚😚سلام عزیزم‌ ممنون . خدا رو شکر بهتره ‌ داره کم کم غذا میخوره  ولی بیرون روش خوب نشده

اره میخوابونمش دهنش🤣🤣🤣به خصوص که یکی از ۲۰ لیتری ها رو هم چند روز پیش خالی کرده و دیگه پر نکرده ب ...

وای تو چی میکشی از بیخیالی این بشر🤬خودت دقیق و منظم ولی اون نههه  ، حسابی حالشو بگیر، تا دفعه دیگه که اب برداشت تنو بدنش بلرزه 🤣🤣🤣🤣🤣

گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ#  

😚😚😚سلام عزیزم‌ ممنون . خدا رو شکر بهتره ‌ داره کم کم غذا میخوره  ولی بیرون روش خوب نشده

خداروشکر که بهتره اونم خوب میشه زمان میبره تا داروهاش اثر کنه

وای تو چی میکشی از بیخیالی این بشر🤬خودت دقیق و منظم ولی اون نههه  ، حسابی حالشو بگیر، تا دفعه ...

میبینی اخ مخو 🙄🙄میخواد بره حموم ابگرمکن و خاموش میکنم یخ کنه😝😝😝😝😝ری اکشنشو براتون میگم🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈دیروزم اتودش رو جاکفشی بود پرتش دادم😝😝😈😈😈

😊
فدات بشم عزیزم😚😚😚

راستی نیکی جون ی سوال توی باشگاه آخر ورزشا شکم میرن کلا فرقی نداره روز پا باشه یا باس ن یا بالاتنه بنظرت تو خونه هم بعد ورزشای روز پا و با سن زیرشکم بزنم خوبه؟