2777
2789

ریپلای نمیشی

ای جانم مریم، تو موقعیتش قرار نگرفتی عزیزم، ما آدما خیییییلی توانمندتر از اینحرفای فقط باید تو دریا قرار بگیریم خووووب شنا میکنیم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
ریپلای نمیشی ای جانم مریم، تو موقعیتش قرار نگرفتی عزیزم، ما آدما خیییییلی توانمندتر از اینحرفای فقط ...

فدای مهربونیت بشم 😚😚😚😚😚😚

بله حرفت کاملا درسته 😊😊😊😊

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه130   چقققد خوب درستش کردی 😍😍حتما بازم ازینا عکس بذار برای هانیتا خیلی به دردم میخوره ...

ای جانم کاش تو یه شهر زندگی میکردیم، چشم حتما

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بنده هم ماسک بر صورت نشستم ..خونه بازار شامه حالم ندارم جمعش کنم جههندمممم😝😝

خواهر ولش کن بزار همینجوری باشه خونه حوصله داری 😊

به خودت برس😍😍

خواهر ولش کن بزار همینجوری باشه خونه حوصله داری 😊 به خودت برس😍😍

از صبح شلکس بودم اهنگ فقط گوش دادم الانم کتلت برا دخملودرستیدم ی قهوه بخورم ویندوزم بیاد بالا برم سراغ خونه لهههههههنتیییی😤😤 

😊
از صبح شلکس بودم اهنگ فقط گوش دادم الانم کتلت برا دخملودرستیدم ی قهوه بخورم ویندوزم بیاد بالا برم سر ...

ای جونم 😘😘😘😘

کاره خونه تمومی نداره لامصب😤😤😤

سگ.تو.این.گوج#  

جووون😍😍منم قهوه موخورم 😋

نوشه جونت😍😍😍😍😍😍😋😋😋😋😋

منم اینقد خسته شدم امروز پاهام دیگه جون نداشت ی نسکافه خوردم پاشدم بحلقم😊