2777
2789
ای جونم قربون حسودی کردنت😗😗من امروز ازون روزاس رو مودش نیستم 😔

فدای تو 😍😍😍😍😍😍😍

عه چرا پاشو یه آهنگ مورده علاقتو بزار یکم شاد بشی و کارای مورد علاقتو انجام بده تا حالت جا بیاد 😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه لازم شد هرررکی بوده اسم بده جنازه تحویل بگیر😝😝😝😝

معلومه کی بوده پاشو تبرتو بیار😜😜

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#  

صب بچمو بیدارکرده نذاشته بخوابه😈😈😈😈😈😈😈

امروز اینقد فکر تو سرم بود تااااا میتونستم تند و تند هی حلقه زدم حواسم پرت بشه کمرم داغ شده بود😂😂😂😂 سیامک ک اومد گفت سلام گفتم گیرم علیک خلاصه  یکم اینجوری  جواب دادم بعد گفت چی شده گفتم بشین یکم حرف بزنم بعد نشست بعد پاشدم گفتم اصن ولش کن نمیخوام حرف بزنم پاشدم🤣🤣🤣🤣🤣بعد سیامک اینجوری شده بود🙁 گفت فک کنم ازون وقتاست که کارت فقط با دویدن درست میشه 😓😯 گفتم عصری میرم بیرون خوب میشم...بعد میگه فک میکنی با کشتن من کارت راه بیافته گفتم نه بابا بعد گودی هست بره رو مخم اونو دیگه نمیتونم  کاریش کنم همون زنده بمون گودیتو بگیر من برم بزنم به کوه خودمو علاج کنم بیام🤣🤣🤣🤣

😊
معلومه کی بوده پاشو تبرتو بیار😜😜 گودزیلای.اخ.مخ.گوجو#   صب بچمو بیدارکرده نذاشته بخوابه😈 ...

اونو که خودم حتماااا شقه شقش میکنم ولی بهارم ی قلِ منه وقتی رو فرم نیستیم باید بزنیم به کوه و بیابون یا بریم تو پیله وگرنه کارمون با کشتن راه نمیافته😂😂😂😂

😊
امروز اینقد فکر تو سرم بود تااااا میتونستم تند و تند هی حلقه زدم حواسم پرت بشه کمرم داغ شده بود😂😂...

ای جانممممممممممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حتما برو بیرون عزیزدلم یکم باره فکریت کم میشه خیلی عالیه اینجوری سبک میشی😊😊😊😊😊

اونو که خودم حتماااا شقه شقش میکنم ولی بهارم ی قلِ منه وقتی رو فرم نیستیم باید بزنیم به کوه و بیابون ...

آره بهار هم دپرسه امروز بچم 🤨برید خواهر هوا بخوره به کلتون تا گودزیلاها جونه سالم از دستتون بدر ببرن🤣🤣🤣

من برم دو ست حلقه بزنم  ورزشامو بکنم میام بازم اگه خل بازی جدیدی بود براتون تعریف میکنم 😂😂

خداقوت 😗😗😗😗😗😗

منم گودی رو خوابوندم گودزیلا هم نیومده راحت دارم از آرامشم استفاده میکنم😊😊😊😊😊😊😊