2777
2789
عزیزم خسته  نباشی😚😚یادمه برات لینک ورزش بذارم ها بیکار بشم امشب میذارم حتما عشقم😍😍

ممنونم عشقم محبت میکنی فدات بشم😚😚😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون حس میکنم خیلی خودت رو درگیر کارای خونه میکنی عزیزم  ی کم بیشتر سهم خودت باش آنقدر مهر ...

فدای تو خواهر گلم 😍😍😍😍😍

اینحرفا چیه راحت باش😊😊

چیکار کنم خواهر نمیشه نکنم تازه طلبکار هم هستن .

وای ی کابوس بزرگه برام از پوشک گرفتن ملینه🥴🥴🥴

برای منم اینطوری بود ولی دیگه شروع کردم گفتم اشکال نداره انجامش میدم انگار دوسدارم به خودم سختی بدم😁

ولی این پوشک شورتیا عالیه دیگه خونت کثیف نمیشه راحتی .

فدای تو خواهر گلم 😍😍😍😍😍 اینحرفا چیه راحت باش😊😊 چیکار کنم خواهر نمیشه نکنم تازه طلبکار هم هس ...

مثلا میگم دو روز خودت رو درگیر مربای به کردی بابا مگه حاضریا چشونه همونارو بخورن یا سبزی رو پاک کرده و ریز کرده بخر سخت نگیر بخدا همه چی بازاریا بد نیس حیف وقتت نکرده

مثلا میگم دو روز خودت رو درگیر مربای به کردی بابا مگه حاضریا چشونه همونارو بخورن یا سبزی رو پاک کرده ...

آره والا راس میگی دیونم میخوام سرم با اینکارا گرم باشه .

البته یبار سبزی کوکو اماده گرفتم باور کن تنها مزه ای که میداد سیر بود با علف نمیشد بخوری همه رو ریختم دور🤣

الهی مادر همینه دیگه 😊😊😊😊 منکه از شنبه ی غلطی کردم دیگه توش موندم برای از پوشک گرفتنش آخرش رفتم ...

این پوشک شورتیا هم که انگار پوشک دارن دیگه با اونا جیششون رو میگن؟؟؟

این پوشک شورتیا هم که انگار پوشک دارن دیگه با اونا جیششون رو میگن؟؟؟

این که هنوز نمیگه 😫

ولی چون مثل شورته میگم شورتتو دربیار بریم.

اون اموزشی ها زود نم میده دو روز اعصابم خورد شد .

ولی فک کنم زمان زیادی میخواد با صبر فراوون😰

آره والا راس میگی دیونم میخوام سرم با اینکارا گرم باشه . البته یبار سبزی کوکو اماده گرفتم باور کن ت ...

نه بابا یادمه این اواخر قبل از اومدن اینجا ی سبزی خوردکنی هایی باز شده بود مامانم مثلا خودش مقدار سبزی ها رو میگفت بهش مثلا نیم کیلو تره و نیم کیلو جعفری و هر چی دوس داشت برا کوکو یا قرمه سبزی بعد میگفت مخلوط کنه و ریز کنه خودت رو اذیت نکن بخدا این گودزیلاها قدر نمیدونن ی دوست داشتم همیشه میگفت باید ی دیگ بزرگ بزارن مردای خوب رو بریزن توش و بدا رو جای هیزم آتیش بزنن🤣🤣🤣

نه بابا یادمه این اواخر قبل از اومدن اینجا ی سبزی خوردکنی هایی باز شده بود مامانم مثلا خودش مقدار سب ...

آره الانم اینجا هست به من دوره منم ماشین ندارم وگرنه راحت میشم .

آخ باید دهنه دوستتو طلا بگیرن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این که هنوز نمیگه 😫 ولی چون مثل شورته میگم شورتتو دربیار بریم. اون اموزشی ها زود نم میده دو روز ا ...

بعضی پستات رو نمیتونم ریپلای کنم باز سایت گوجو شده

همیشه حرف دوستم تو ذهنمه🤣🤣🤣به نظرم کلا جنسشون نخاله اس اصلاح پذیر نیس🤣🤣🤣🤣

بعضی پستات رو نمیتونم ریپلای کنم باز سایت گوجو شده همیشه حرف دوستم تو ذهنمه🤣🤣🤣به نظرم کلا جنسشون ...

نخلاله رو خوب اومدی ی دونه از اون اَبر نخاله هاش گیره من افتاده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شهرزاد مادر کجا غیبت زد 🤔🤔🤔🤔🤔

شهرزاد هی میاد دالی میکنه میره نیکی هم که از فردا ما میخوایم رژیم نسکافه بگیریم رفته شام بیرون خودش رو خفه کنه🤣🤣🤣🤣منم انگشت به دست منتظرم🤣🤣🤣