2777
2789
عنوان

خوابیدن بچه یک ساله

4362 بازدید | 15 پست

سلام خانما من یه پسر یکساله دارم.هنوز بیداره.چیکار کنم زود بخوابه.بخدا کم آوردم😣امروزم دونیم ساعت خوابید یبارم ۱۰ شب خوابید که ۱۱ بیدار شد😥😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ده شب خابید دیگه نباید بذاری بیدار شه وگرنه معلومه که خابش بهم میریزه

سلام عزيزم خوبي؟!

با دوتا جوجه اوضاع خوب پيش ميره؟؟😍

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

پسر منم اگه پاشه ببینه صدای تلویزیون یا حرف زدن میاد یا چراغا روشنه دیگه نمیخابه ولی وقتی خونه تاریک باشه و صدایی نیاد یکم رو پا میذاشتیش باز میخابید

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
سلام عزيزم خوبي؟! با دوتا جوجه اوضاع خوب پيش ميره؟؟😍

سلام مرسی فدات، دومی که فقط هرازگاهی با لگداش ابراز وجود میکنه ولی فضولی پسرم نفسمو بند آورده اینقدر که صبح تا شب دنبالش باید بدوام. دختر گلت چطوره؟ راه میره؟

شوهر من میگه وقتی میخوابه خونه رو ساکت نکن بذار عادت کنه بهدسروصدا    

در طول روز آره ولی شبا دیگه نه چون بچه باید بدونه خواب شب پیوسته س کسی بینش پانمیشه باش بازی کنه 

تمام لامپا رو خاموش کن. Tv اگه روشنه خاموشش کن واسش لالایی بخون تا بخوابه ووقتی لامپ روشن باشه فکر میکنه روز شده باید بیدار باشه خاموش کن تا بفهمه شبه وقت خوابه 

سلام مرسی فدات، دومی که فقط هرازگاهی با لگداش ابراز وجود میکنه ولی فضولی پسرم نفسمو بند آورده اینقدر ...

فداتشم عزيزم خوبه ، وروجك من خيلي قبلتر از يك سالگي راه افتاده بود 😂😂😍😍اي جونمممم چه بارداري و اون سكسكه و لگد جذابه و نوزادي ١٠٠ برابرررر جذابه😍😍😍😍اي جونم اونم داره راه خودش به سمت كشف دنيا رو ميره فداش بشم 😍😍😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
فداتشم عزيزم خوبه ، وروجك من خيلي قبلتر از يك سالگي راه افتاده بود 😂😂😍😍اي جونمممم چه بارداري و ا ...

عزیزم خدا حفظش کنه😘 پسر من تازه راهم نمیره بسیار تنبل تشریف داره ولی با همون چهاردست و پا همه خونه رو درمینورده و دست میگیره اینور اونور برا راه رفتنش دکتر گفته تا هجده ماهگی راه نرفت ببرم آزمایش بده😣