2777
2789
عنوان

زايمان فیزیولوژیک

358 بازدید | 31 پست

سلام مامانا،  زایمان فیزیولوژیک کی انجام داده، چه کاری انجام میدن؟  تاثیری تو کاهش درد هم داره؟  از تجربیاتتون بگین لطفا 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیزیولوژیک چیه؟ تو اب؟ من طبیعیه اپیدورال بودم راضی بودم خداییش

بله یکی از راههاش زايمان در آبه. منم به دکترم گفتم اپیدورال میخوام گفت خوب نیست فیزیولوژیک بهتره. 

فیزیولوژیک چیه؟ تو اب؟ من طبیعیه اپیدورال بودم راضی بودم خداییش

اپیدورال چجوری بود؟  تعریف کن. شاید اپیدورال انجام دادم اگه دکترم قبول کنه

بله یکی از راههاش زايمان در آبه. منم به دکترم گفتم اپیدورال میخوام گفت خوب نیست فیزیولوژیک بهتره.&nb ...

من که راضی بودم الان پسرم دو سال و هشت ماهشه نه اودم مشکلی داشتم بعدش نه پسرم شکرخدا.ولی زایمان دراب رو شنیدم چون احتمال عفونت زیاده برای مادر و بچه خطر داره.نمیدونم والا

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
چجوریه؟ من شنیدم.ولی جرعت طبیعی نداشتم.سز شدم

سز میگن عوارضش زیاده، تو فکر زایمان طبیعی بدون درد هستم. 

بعد از اینکه دهانه رحمن ۵تا۶ سانت باز بشه بهت امپول تزریق میکنن درد نداری دیگه بی حس نیستی من رو پام راه میرفتم اما دردم خیلی کم بود و قابل تحمل .دیگه از اونجا به بعد دکترت بهت میگه کی زور بزنی و فشار بیاری تا زمان تولد.من راضی بودم.چون طبیعی بودم و دردم هم کنترل شد

من که راضی بودم الان پسرم دو سال و هشت ماهشه نه اودم مشکلی داشتم بعدش نه پسرم شکرخدا.ولی زایمان دراب ...

چقدر خوب، میگن فیزیولوژیک بخیه نمیخوری، راسته؟ 

دائما فشارم کنترل میشد یعنی کلا بهم یه دستگاه وصل بود که خودکار هر ۵ دقیقه فشارمو میگرفت و دکترمگ بالا سرم بود دیگه و تشویق میکرد.دکترم خیلی خوب بود و واقعا کمکم کرد.خدا خیرش بده

بعد از اینکه دهانه رحمن ۵تا۶ سانت باز بشه بهت امپول تزریق میکنن درد نداری دیگه بی حس نیستی من رو پام ...

تهران بودی ؟

کدوم بیمارستان؟

کی؟

هزینه اش چقدر شد؟

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
بعد از اینکه دهانه رحمن ۵تا۶ سانت باز بشه بهت امپول تزریق میکنن درد نداری دیگه بی حس نیستی من رو پام ...

چقدر عالی، برا امپول بی حسی چقدر هزینه ازت گرفتن؟ 

چقدر خوب، میگن فیزیولوژیک بخیه نمیخوری، راسته؟ 

فیزیولوژیک رو اطلاع ندارم.من بخیه داشتم ۳ یا ۴ تا زیاد نبود.ولی یکی از اشناهامون تو اب بود بخیه نداشت البته بچه اش درشت نبود کلا۲۸۰۰ اینا بود