2777
2789

سلام دوستان، من هشت ماهه اقدامم،اینماه دومین ماه بعد که کلومیفن خوردم و آمپول آزادسازی زدم، پری روز صبح لک قهوه ای دیدم و تاالان پریود نشدم، با حساب خودم نهم باید میشدم، امروز روز 32پریودم هست بود و هجده روز بود که آمپول زدم، دلیل لکه بینی پری روزم چیه؟ آیا امکان بارداری هست؟ 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی نیست راهنمایی کنه، بنظرتون با آمپول میشه عقب انداخت، من همیشه بعداز لکه بینی قهوه ای دو ساعت بعد پریود میشم ولی از پری روز که لک دیدم هنوز نشدم 

حتما بزن منم این ماه آمپول زدم ولی امیدی ندارم صبح بخر بزن یا جوابشو به منم بگووووو

اتفاقا تازه اومدم خونه شوهرم نزاشت بخرم گفت چندروز صبرکن نشدی بزن 

حتما بزن منم این ماه آمپول زدم ولی امیدی ندارم صبح بخر بزن یا جوابشو به منم بگووووو

ایشالا که زودتر جواب بگیری عزیزم 

سلام عزیزم بیبی زدن مثبت بود

سلام 

مباااااااااااااااااااااااااااااااااارکه👪

خوبی گلم نمیدونی چقدر خوشحالم که مثبت شد  👪

امیدوارم به سلامتی بیاد بغل مامان خوشگلش👪

عزیزم این روزا که از ته دلت خوشحالی وحامل فرشتع خدایی واسه همه دعا کن👣

مرسی بهم خبر دادی کلی انرژی گرفتم😍😍😍😍😍🌷

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
سلام  مباااااااااااااااااااااااااااااااااارکه👪 خوبی گلم نمیدونی چقدر خوشحالم که مثبت شد  ...

ایشالا خدا قسمت همه منتظرا کنه انتظار خیلی سخته ،منم هشت ماه بود منتظر بودم ،سره پسرمم یکسال و نیم