2777
2789
عنوان

بهترين كادويي كه گرفتيد چي بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 71 پست
چون هر کی برا یه شهریه و این مسائل یه جورایی منطقه به منطقه فرق داره، تو شهر ما نامزدی همون عقده، با ...

اره خب ولی دوست پسر ک دیگه نامزد نمیشه👽😧

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو ک خب زیاد گرفتم ولی پارسال پسر برادر شوهرم ک مامان هم نداره ی نقاشی کشیده بود و کنارش نوشته بود زن عمو دوستت دارم ...۲تا غلط املایی هم داشت ولی بی شک بهترین کادو بود خیلی واسم عزیزه گذاشتمش زیر دفتر خاطراتم 

کادو ک خب زیاد گرفتم ولی پارسال پسر برادر شوهرم ک مامان هم نداره ی نقاشی کشیده بود و کنارش نوشته بود ...

چه كادويي

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چه كادويي

میگم ک عزیزم ی نقاشی کشیده بود بهم کادو داد ولی اینکه مامان نداره و ازبین این همه شلوغی دورش واسه من نقاشی کشید و نوشته یود دوستت دارم واسم خیلی با ارزش یود حتی با ۲تا غلط املایی ک داشت 

اره خب ولی دوست پسر ک دیگه نامزد نمیشه👽😧

اون که همون حکم شهین و نوشینو داره که قدیما دخترا برا رد گم کنی رو دوست‌پسراشون میذاشتن 😂

البته خانواده‌هایی هم که مذهبی/سنتی نیستن هیچ مراسم خاصی نمیگیرن ولی دختر و پسر رسماً مث نامزد با همن و کل خانواده اینو میدونن که خب اون شاید از نظر یه عده دوست‌پسر باشه ولی از نظر اونا نامزده و همه جا همینو میگن

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
میگم ک عزیزم ی نقاشی کشیده بود بهم کادو داد ولی اینکه مامان نداره و ازبین این همه شلوغی دورش واسه من ...

خخخخ عزيز دلم فهميدم منظورتو منظورم اين بود چه كادوي خوبي بوده و چقدر با ارزش بوده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏