2777
2789

مخصوصاااا واسه کسایی ک منتظرن

من خودم ۴سال منتظربودم خیلی سخته خیلی

یعنی وقتی امضای کسیو میخونم یا میبینم میگه واسم دعاکنید بخدا قلبم دردمیگیره اصن همینجور اشکام‌میاد 😞😞

ن که بگین باردارم روحیم‌حساس شده ها

قبلشم همینجوربودم

ی کاربری ازقبل داشتم ک نهایت سعیمو خواستم بکنم واسه راهنمایی دادن ب کسایی ک باردارنمیشن چون تجربم و اطلاعاتم زیاده

دیدم خییییلی دارم نابودمیشم دیگه اون کاربری رو لغو کردم

ولی بازم طاقت نیوردمو عضو شدم

چیکاااارکنم ؟

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فک کن هرکسی یه تقدیرو سرنوشتی داره 

امضامم نخون ناراحت میشی فقط دعا کن امسال باردار بشم 

گریه هم نکن  تودلیت گناه داره

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

ببین خوبه آدم دلسوز باشه ولی هر چیزی حدی داره 

تو با این کار داری به دخترت آسیب می‌زنی 

واااااا 😐

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

اي جونم...خدا بچه تو حفظ كنه.

منم يه منتظرم كه فعلا خدا صلاح ندونسته مامان شم...

فقط برامون دعا كن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بخدا دست خودم نیس

اصلااا تحمل ندارم کسی رو منتظرببینم چون خودم خیییییلی سختم بود اون۴سالو

اصن انگار بابتش افسردگی گرفتم بخدا

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه
به این فک کن هرکسی یه تقدیرو سرنوشتی داره  امضامم نخون ناراحت میشی فقط دعا کن امسا ...

امضات😭😭😭😭😭

الهی به حق سر بریده ی امام حسین و به دستای بریده ی حضرت عباس و به جواد امام رضا و مادر پهلو شکستش به ۶ ماهه کربلا به دستای کوچیک حضرت رقیه که گره های بزرگ رو وا میکنه گره از کارت باز بشه و به زودیای زود باردارشی.. 

الهی آمین🙏🤲

تیکر تولد یکسالگی دخترم  

درکت میکنم

من ک فقط سابقه ی سقط دارم و الان باردارم دارم از استرس و نگرانی و دلهره نابود میشم

چ برسه ب اون خانمی ک منتظره یا مشکل داره

از ته دل دعا میکنم هیییییچ زنی ارزوی مادر شدن ب دلش نمونه و همه ی زنا بچشونو بغل بگیرن

خدا هیچ زنی و هیچ مردی رو با بی اولادی امتحان و مجازات نکنه و صبر بندگانشو با بی اولادی نسنجه

انشاالله نی نیه تماااام مادرای باردار بسلامتی و دل خوش بدنیا بیان

خوندی یه امین بگو و برای قبولیه این دعا یه صلوات بفرست😘😘😘

لطفا برای رسیدن ب حاجتم یه صلوات مهمونم کنید😍
درکت میکنم من ک فقط سابقه ی سقط دارم و الان باردارم دارم از استرس و نگرانی و دلهره نابود میشم چ بر ...

الهی آمین

اره واقعا امتحان شدن با ندادنه بچه خیــــــــــــلی سخته

امضات😭😭😭😭😭 الهی به حق سر بریده ی امام حسین و به دستای بریده ی حضرت عباس و به جواد امام رضا و م ...

گریم‌گرفت منم براش خیلی دعا کردم😭😭

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم