2777
2789
عنوان

سمنانی ها بیاین لطفا

2172 بازدید | 14 پست

سلام من سمنان زندگی میکنم  چند تاسقط داشتم یه دکتر خوب برای بارداری های پر خطر میخوام تو سمنان

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

سلام بله بفرمایید. من یک سمنانی ام😍

عزیزم برو پیش دکتر آذرگون. اون کارش حرررف نداره. تنها کسی ک تو سمنان فقط کارش مشکلات نازایی هست

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اذرگون.مطبش بلوار قایم

بله عزیزم میشناسمشون بارداری های قبلی پیش ایشون بودم ازشون راضی بودم اما نمیدونم باهاشون ادامه بدم یانه چون مشکل من سقط مکرر هست

شما خودتون زیر نظر ایشون هستید؟

نه عزیزم من طبیعی باردار شدم ولی تنها کسی ک تخصص اش همینه بهتر از او نیس وگرنه باید برید تهران 

نه عزیزم من طبیعی باردار شدم ولی تنها کسی ک تخصص اش همینه بهتر از او نیس وگرنه باید برید تهران 

خداروشکر عزیزم 

عزیزم مشکل من اینکه بچه هام مشکل دارن وسقط میکنم میگن احتمالا ژنتیکی هست

اخی عزیزم ایشالا به زودی مادر بشی. با شوهرتون نسبت فامیلی داشتید!

و اینکه ببخشید چند هفته سقط میشن!

اخی عزیزم ایشالا به زودی مادر بشی. با شوهرتون نسبت فامیلی داشتید! و اینکه ببخشید چند هفته سقط میشن!

عزیزم فامیل دور هستیم ۵تا سقط داشتم سه تای اول قلب تشکیل نشد چهارمی وپنجمی تو۱۸هفته گفتن جنین هیدروسفالی شدید داره وسقط کردم دوتای اخر زیر نظر آذر گون بودم 

بازم ممنون که راهنمایی کردین

عزیزم فامیل دور هستیم ۵تا سقط داشتم سه تای اول قلب تشکیل نشد چهارمی وپنجمی تو۱۸هفته گفتن جنین هیدروس ...

ای بابا. ازمایش ژنتیک قبلش دادی !

ای بابا. ازمایش ژنتیک قبلش دادی !

بله عزیزم کاریوتایپ دادیم هر دومون سالم هستیم  بازم هرچه خدا بخواد