2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری...میشه بیاین

135 بازدید | 22 پست

سلام خانما ....امروز رفتم ازمایش دادم منفی شد ۱ ماه تو اقدامم البته اولاش به طور منظم نبود به طور منظم شاید یه ۲ هفته باشه ۲۷ باید پریود میشدم نشدم هنوز حسم میگفت باردارم رفتم منفی شد

خیلی تو ذوقم خورد نمیدونم چرا با اینک تازه ۱ ماه هم نشد اقدامم اما  نمیدونم چرا دوست داشتم مثبت باشه ....خیلی حالم بد شد....الکی الکی گریم در اومد😓

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤

عزيزم ماه اول كه چيزي نيست!

تا يكسال طبيعيه و دو سه ماه طول ميكشه رحم آماده شه

گرميجات زياد بخور

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ماهه؟صبر داشته باش رفیق.پس جای ما باشی چیکار میکنی

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
عزيزم ماه اول كه چيزي نيست! تا يكسال طبيعيه و دو سه ماه طول ميكشه رحم آماده شه گرميجات زياد بخور

اره میدونم نمیدونم چرا انقدر دلم گرفت ...پس چطور اینایی که نمیخوان یهو میشه

ما سه ساله اقدامیم و منتظریم عزیزم سه ساله سیصد تا بیبی چک و ... استفاده کردیم شاید خبر از مثبت باش ...

ان شالله ....من که واقعا صبرشو ندارم خدا ان شالله یه نی نی سالم زودتر بهت بده

یه ماهه؟صبر داشته باش رفیق.پس جای ما باشی چیکار میکنی

خدا بهتون صبر بده بخدا همین الان داشتم میگفتم به خودم چته پس اینایی که این همه سال منتظرن نمیدونم ...خدا ان شالله زود بهت یه نینی سالم بده