2777
2789

پسرم امسال ۴سالشه ازسال بعد باید بره پیش دبستانی میخام امسال  بزارمش مهد تابه محیط مهد عادت کنه بنظرتون بزارمش یانه ؟؟؟شماها چندساعت درروز میزارید؟؟

من دخترم رو از نه ماهگی گذاشتم مهد.الان چهار روز در هفته از هشت صبح تا سه بعداز ظهر میره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار من راضیم از ۹ تا ۱

خیلی دلم میخاد بزارمش پارسال که سه سالش بود گذاشتمش مهد سه چهارروز رفت ولی ازروز مربیش زنگ زد گفت شیطنتش زیاده به همه چی دست میزنه وخوراکیای بچه های دیگه روورمیداره گفت براش مربی خصوصی بگیراین چیزاروبهش اموزش بده میترسم بازم امسال سراین چیزاردش کنن وپذیرشش نکنن

بیشتراموزش میدادن یابازی بود فضای مهدشون؟؟

هردوباهم عزیزم.کلی شعروسوره قران و مفهومات و رنگ امیزی و خمیربازیو.......راضی بودم درکل.از۸ تا۱۱ میره.فرداهم روزاخره.شنبه هم جشن پایانی

خیلی دلم میخاد بزارمش پارسال که سه سالش بود گذاشتمش مهد سه چهارروز رفت ولی ازروز مربیش زنگ زد گفت شی ...

واااا خو مهده وظیفشه نگهش دارن بگو میزارمش کنار بچه های دیگه باد بگیره مستقل شه 

اگه مهدش معمولیه عوضش کن بچه هست تو مهد پسرم مشکل داره کلا بازم نگهش میدارن دبگه پسر شما فقط شیطنت داره ببرش ازمایشی بگو میخام خودمم یه هفته بمونم کنارش یهو ولش نکن پسر من ابنجور ضربه خورد با گریه بردنش تو اتاق ترسید این مهدش خوبه خداروشکر من گداشتمش که پیش و اول که واجبه ترسش ریخته باشه

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
واااا خو مهده وظیفشه نگهش دارن بگو میزارمش کنار بچه های دیگه باد بگیره مستقل شه  اگه مهدش معمو ...

خدایی پسرمن اصلا اضطراب جدایی نداره اصلا اصلا پشت سرگریه نگرد فقط شیطنتش زیاده همین

یه سری چیزا رو خودت باید یاد بدی.. تربیت بچه به عهده شماست.. تو اونجا نقاشی و خمیر بازی و.. یاد میدن با تربیت بچه مردم کار ندارن.. من پسرم باشگاه میره مربیش میگه هرکی تو رو زد بزن.. تو مهد مربیش میگه نزن.. منم بهش یاد دادم تو باشگاه همدیگرو نمیزنید مبارزه میکنید..در آخر با هم دوست هستید ولی تو مهد اگر زدن و تو به مربی گفتی و دعواشون نکرد توام بزن اگر مربی دعوات کرد به من بگو تا باهاش صحبت کنم که چرا طرفداریتو نکرده که توام مجبور به دفاع از خودت شدی..

اینجوری باید با بچه کامل و واضح و روشن صحبت کنی..

بهش بگی عزیزم هر کس خوراکی خودش رو باید بخوره تو چه خوراکی دوست داری چند تا دوست داری من برات میزارم هم خودت بخور هم اگر دوست داشتی به دوستات تعارف کن ولی بی اجازه دست به خوراکی کسی نزن اگر دلت خواست بیا خونه بگو من برات اون خوراکی رو بخرم.. و واقعا هم براش بخر.. یا همینطور راجب وسایل و اسباب بازی.. اجازه گرفتن از صاحب وسیله رو یادش بده و بهش یاد بده که اونم وسایلاشو به دیگران بده تا اونام به این بدن..مسائل تربیتی رو خودت یاد بده خودتم تو خونه رعایت کن.. مثلا من تو راه مهد تا خونه میگم پسرم لیوان آب خودت رو به من میدی من فلان جا آب بخورم اجازه دارم...اونم میگه بردار.. بعدش میگم مامان یادم بنداز تو خونه لیوانتو بشورم و هیچ وقت با کسی دهنی از یک لیوان آب نخورید.. سرما میخوری و..

باهاش کامل حرف بزن.. خودت تو خونه باهاش بازی کن یاد بگیره چطور باید با دیگران بازی کنه.. راجب وسایل جدید هم بهش آموزش بده که به ابزار و وسایل مهد از روی کنجکاوی دست نزنه و بدونه چی هست و اگر خواست دست بزنه از مربی اجازه بگیره..

ببخشید طولانی شد..